Skip to content

Zoulfa Katouh este o autoare siriană cunoscută pentru scrierile sale pline de emoție și sensibilitate, care explorează teme precum războiul, suferința, iubirea și speranța. Ea a devenit cunoscută în special pentru romanul său Cât timp înfloresc lămâii, o poveste cutremurătoare despre viața unei tinere în Siria în timpul revoluției siriene și a războiului civil.

Lucrările lui Zoulfa Katouh abordează adesea aspectele tragice ale vieții în contextul conflictului și dezastrelor umanitare, aducând în prim-plan poveștile individuale și umane din spatele cifrelor și știrilor. Prin proza sa lirică și profundă, ea reușește să capteze emoțiile, luptele și trăirile personajelor sale, oferind cititorilor o perspectivă intimă asupra realităților dificile cu care se confruntă oamenii din zonele de conflict.

℗PUBLICITATECât timp înfloresc lămâii este unul dintre romanele sale cele mai cunoscute și apreciate, fiind considerată o poveste remarcabilă de iubire și curaj în mijlocul suferințelor provocate de război. Scrierile lui Zoulfa Katouh au fost laudate pentru capacitatea sa de a surprinde profunzimea emoțională a personajelor și pentru modul în care reușește să transmită complexitatea umană în fața situațiilor extreme.

Prin opera sa, Zoulfa Katouh aduce lumina speranței în întunericul tragediei și inspiră cititorii să reflecționeze asupra valorilor umane fundamentale și a puterii de a rămâne optimiști chiar și în cele mai dificile momente.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0