Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

„Caravana iubirii“ – weekend pentru cupluri la Cluj-Napoca

16 noiembrie 2024 ora 09:30 17 noiembrie 2024 ora 18:00

Caravana iubirii pornește la drum în această toamnă către Cluj-Napoca în weekendul 16-17 noiembrie, ajungând și la București în weekendul 14-15 decembrie 2024. În ambele orașe se va organiza workshopul „Primește iubirea pe care o dorești“.

Rezervă acum un loc la acest eveniment și astfel vei oferi poate cel mai prețios DAR de până acum, un weekend de poveste de iubire, indiferent dacă ești la începutul relației de cuplu sau ești într-o relație de mult timp. Acest dar pentru persoana din viața ta poate fi unul prin care veți descoperi modalități noi de a oferi și primi iubirea sau le veți scoate la lumină pe cele de la începutul relației.

Când începe această călătorie?

Pentru cuplurile care doresc să ajungă în Cluj-Napoca, workshopul începe sâmbătă, 16 noiembrie 2024 dimineața la ora 9:30, continuă pe parcursul zilei până la ora 18 și ne reîntâlnim duminică, 17 noiembrie 2024 dimineața la ora 9:30, într-o atmosferă caldă, de siguranță, liniștitoare până spre după-masa, în cabinetul meu, Calea Baciului nr. 22, ap. 5.

Cu cine veți face această călătorie?

Intimitatea emoțională, de lucru, a practicilor de conștientizare și exersare a tehnicilor de dialog între parteneri sunt facilitate de psihologa Ana Băiescu (psihoterapeută cu certificare internațională în terapia relațională imago) și Alin Băiescu, în calitate de coprezentator al workshop-ului.

Călătoria imago presupune trecerea de la o relaționare inconștientă la o dinamică intimă conștientă și bazată pe resursele spațiului dintre parteneri. Workshop-ul Primește iubirea pe care o dorești se bazează pe cartea cu același titlu semnată de Harviile Hendrix și Helen LaKelly Hunt – creatorii terapiei relaționale imago.

Partenerii vor avea la dispoziție caiete de lucru și nenumărate exerciții pentru a-și cultiva inteligența relațională și a face din relația lor un spațiu de conectare și de siguranță.

Înscriereși bilete

Taxa de participare pentru un cuplu este de 2.100 lei (early bird 1.900 lei pentru cuplurile care se înscriu și achită taxă până la data 10 august 2024). Alte detalii despre terapia relațională Imago și articole de specialitate pe imagoromania.ro, psihosanatatea.ro.

Înscrierea și confirmarea locului pentru acest eveniment se poate face printr-un mesaj pe adresa de email: [email protected].

Organizator

Ana Băiescu – Cabinet de psihologie

Vezi website Organizator

Locație

Office Park Cluj

Str. Deva, nr. 7
Cluj-Napoca, 400375 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0