Skip to content
Intrați în contact cu noi astăzi

Aveți întrebări și noi avem răspunsuri. Doar trimiteți-ne un mesaj și unul din personalul nostru de asistență va fi în contact cu dvs. în termen de 2-3 zile lucrătoare.

  Introdu numele tău*

  Introdu email*

  Introdu subiect

  Introdu mesajul tău*

  Adresa

  Ușile și urechile noastre sunt întotdeauna deschise (sau cel puțin de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00).

  Str. Intrarea Tipografiei, nr. 6, et. 3
  București

  paginadepsihologie.ro

  Ce spun ceilalți despre noi

  It was a tremendous honor to be the inaugural speaker for the Multicultural Association of Psychology and Psychotherapy. This is a dynamic, creative, talented and very dedicated group of therapists and trainers. Their mission is completely congruent with the ideas and aims of our own Multicultural Family Institute in Highland Park, New Jersey, USA, and we look forward to a long and fruitful collaboration between our organizations to promote training and research on working with families of diverse backgrounds. I look forward to our future work together.

  MONICA MCGOLDRICK

  LCSW, PH.D. Honorary
  The Multicultural Association of Psychology and Psychotherapy is an excellent organization which has been instrumental in providing practitioners of psychotherapy in Europe with an outstanding cadre of presenters in the field. My experiences presenting workshops for the association has been a rich and rewarding experience and I highly endorse the efforts that the organization is making to promote the advancement of psychotherapy. I highly recommend these first class presentations to anyone who chooses to attend.

  FRANK M. DATTILIO

  Ph.D., ABPP
  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie a susținut în mod real, în ultimii doi ani, angajamentul făcut de Totul despre Mame către publicul său, acela de a oferi informații relevante din sfera parentingului modern. Fie că am avut nevoie de specialiști pentru documentarea unui articol sau pentru susținerea unor evenimente publice, am știut întotdeauna că AMPP are resurse umane valoroase, psihoterapeuți care merită din plin să fie cunoscuți de publicul larg. Mulțumim, György Gáspár, pentru parteneriat! Jos pălăria!

  TOTUL DESPRE MAME

  Am avut marea onoare ca, împreună cu AMPP să co-organizez conferința Dr. Dan Siegel în Romania, reprezentată în acest proiect de președintele său, psiholog György Gáspár. Dintre toate colaborările pe care le-am avut până acum, aceasta a fost cea mai autentică, una din care eu personal am crescut și am învățat mult de tot! Proiectele pot fi adeseori dificile, însă colaborarea aceasta cu Gáspár a fost o călătorie plină de căldură, empatie, înțelegere a nevoilor fiecăruia dintre noi. Am simțit curiozitatea la ideile mele, am simțit dorința continuă de a duce împreună frumos la bun sfârșit acest eveniment și de a o face frumos și armonios. Am văzut deschidere din partea lui Gáspár către toți partenerii cu care am lucrat, atenție către colaboratori și pentru invitați. Îmi doresc tare mult să continui să lucrez și pe alte proiecte cu AMPP, care este o organizație în care oamenii care o constituie își trăiesc cu adevărat valorile pe care le promovează!

  Otilia Mantelers

  Instructor Parenting by Connection
  Pentru mine, ca blogger, conferința Dr. Dan Siegel în România a adus un plus de valoare și de conținut pentru că a avut toate ingredientele necesare unui eveniment de succes: o temă de actualitate care acoperă o nevoie, un subiect bazat pe cercetări știintifice, o descoperire care poate schimba lumea în bine, un speaker internațional, o locație fumoasă, o comunicare susținută, prietenoasă și profesionistă în social media. Ca partener media, am apreciat promptitudinea și profesionalismul cu care Gáspár mi-a răspuns la toate solicitările mele editoriale. În plan personal, am apreciat că această conferință s-a adresat atât speciliștilor din domeniul psihologiei, educației, cât și celor neinițiați, ca mine, mamelor și adolescenților. Și aceasta este una dintre caracteristicile multor conferințe organizate de AMPP. Consider că este o provocare să aduni oameni din diferite domenii și să vorbești pe înțelesul tuturor.

  Ana Nicolescu

  Digital Coach și Consultant în Comunicare
  Ceea ce ne face pe noi, cei de la Editura Herald, să investim într-un parteneriat de lungă durată sunt câteva principii etice de care nu ne dezicem niciodată: identitatea culturală și seriozitatea partenerului, împărtășirea acelorași valori și, poate cel mai important, o atitudine comună față de public, față de oamenii în slujba cărora ne punem în munca de zi cu zi. Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie este un partener cultural care ne sprijină în mod constant la îndeplinirea misiunii noastre: de a aduce publicului informație relevantă pentru viața contemporană. Prin intermediul AMPP am redescoperit experiența conferințelor cu invitați de calibru internațional prezentați atât specialiștilor, cât și publicului larg. Unindu-ne eforturile, mesajele noastre comunicaționale au ajuns în cel mai potrivit mod la specialiști din domeniul psihoterapiei, profesioniști care au întregit evenimentele editoriale desfășurate sub umbrela Herald. Toate colaborările de lungă durată încep cu a oferi, dacă se poate, biunivoc. Colaborarea dintre echipa editurii Herald și AMPP este un gest cultural de coagulare în rețeaua identităților românești care își dau mâna, își împărtășesc experiența și resursele, toate având ca scop comunicarea cu publicul interesat să aibă acces la informația care îi transformă viața în mod fundamental. Ce ar fi cărțile fără un ghid care să le transforme din simple pagini în instrustrumente vii în calea spre cunoaștere?

  Andreea Tincea

  PR editura Herald
  Am participat la mai multe dintre evenimentele organizate de AMPP și chiar am colaborat cu asociația la unul dintre proiectele sale mari din ultimul timp. De fiecare dată am fost placut impresionată de profesionalismul, căldura și implicarea de care dau dovadă membrii echipei. Atenția, respectul și interesul pe care aceștia îl arată tuturor celor cu care lucrează, recomandă AMPP ca fiind alegerea potrivită indiferent dacă vrei să studiezi psihoterapia, să participi la proiectele lor în calitate de colaborator sau să fii prezent la unul dintre evenimentele organizate de ei.

  Andreea Radu

  Blog de Psihoterapie
  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie a îmbogățit semnificativ peisajul profesional din România prin invitații săi, figuri emblematice ale terapiei familiale. Întâlnirea cu Monica McGoldrick a fost deasupra întâlnirii cu cărțile ei; o prezență plină de înțelepciune, farmec, smerenie, un terapeut care plânge descriind durerile celor cu care lucrează, un om care s-a dezvăluit în fața audienței atât de copleșitor și de profund, dar cu rigoarea și încadrările conceptuale cerute de psihoterapia bazată pe dovezi validate științific. Parteneriatul pe care-l avem cu AMPP, ne onorează și ne securizează în propriul periplu instituțional și personal.

  Ileana Radu

  MD, Dianoia
  Deși căutam de ceva vreme  o anumită școală, cu formare în psihoterapia familiei, atunci când am ales AMPP a fost o decizie aproape spontană. Prezentarea AMPP m-a convins în primul rând datorită  abordării integrative dar și a echipei de formatori. Ce am descoperit ulterior a fost o reiterare a principiului omul sfințește locul. Formatorii de aici, pe lângă faptul că, sunt foarte bine pregătiți și că au o experiență profesională bogată pe care sunt dornici să o împărtășească, au și o dedicare aparte spre psihoterapie. Și mai au ceva, ce eu personal găsesc foarte important: au autenticitate, acel ceva care îi face speciali și care, pentru mine, i-a transformat în modele.

  Oana Calnegru

  Psiholog
  Cred că este un curs esențial pentru dezvoltarea mea personală și profesională. Cu siguranță m-a atins substanțial și va avea efect asupra mea și a celor din jurul meu. În calitate de medic de familie, mereu am căutat o formulă de intervenție care să „salveze“ oamenii, și nu doar să vindece episoadele lor de boală. E răspunsul dorit pentru a avea un abord mai cuprinzător, a clădi o relație terapeutică adevarată și a-i schimba pe cei care mi se adresează. E vorba despre cunoștințe fundamentale despre cum să îți (re)găsești echilibrul, cum să devii congruent cu cine ești tu cu adevărat; și despre cum să utilizezi aceste intervenții în beneficiul tău și al celor din jur. Și sincer, nu credeam că niște „atât de tinerei profesori“ pot ajunge la o așa măiestrie și pot avea atâta forță și carismă!

  Cristina Isar

  MD
  Un bun terapeut merge dincolo de empatie și compasiune, deschidere și răbdare, încredere și respect față de clienții săi. În plus, el se bazează pe folosirea de instrumente care și-au dovedit eficacitatea în timp. Programul de formare în Psihoterapia Familiei dezvoltat de AMPP ține cont de toate acestea, oferind o abordare centrată pe dezvoltarea de competențe și dovezi validate științific.

  Delia Lungu

  Psiholog
  György Gáspár a susținut mai multe cursuri de formare în cadrul asociației noastre și cursanții au fost încântați de maniera simplă, dar explicită în care a prezentat informațiile, de stilul personal impregnat de carismă și de vocea sa caldă.

  Camelia Stavarache

  Asociația de Psihoterapie integrativă
  Caută
  Coșul de cumpărături0
  Nu există produse în coș
  Continuă cumpărăturile
  0