POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
skip to Main Content

Condiții generale de utilizare

Bine ați venit pe https://www.paginadepsihologie.ro!

Utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea paginadepsihologie.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al paginadepsihologie.ro.

Politica de confidențialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului paginadepsihologie.ro şi explică modul în care Pagina De Psihologie foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Pagina De Psihologie.

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Pagina De Psihologie şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea paginadepsihologie.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Pagina De Psihologie în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Pagina De Psihologie, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Pagina de Psihologie, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, contul meu etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Pagina De Psihologie îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa str. Intrarea Tipografiei, nr. 6, ap.3, Sector 6, Bucureşti.

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne poţi contacta pe adresa de email contact@paginadepsihologie.ro.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Pagina De Psihologie.

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Pagina De Psihologie, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Știm că prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cât se poate de serios, de aceea această procedura descrie în detaliu fiecare flux din interiorul organizației, în care sunt procesate date cu caracter personal ale clienților, partenerilor, potențialilor clienți sau ale vizitatorilor platformei.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date împotriva prelucrărilor neautorizate, fără consimțământul persoanei vizate și doar în scopurile pentru care s-a obținut acordul.

SC Pagina de Psihologie SRL întreprinde eforturi majore pentru păstrarea în siguranță a informațiilor și a preferințelor dvs. Știm cât de important este să vă simiți în siguranță atunci când sunteți în mediul online, de aceea vă asiguram de confidențialitatea datelor, având în vedere că în acest moment vă aflați pe o conexiune criptată (SSL) prin care informațiile transmise sunt criptate și sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Rețineți, oricând în decursul colaborării noastre, vă puteți exprima opțiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Suntem absolut conștienți de faptul că GDPR nu face decât să ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protecția datelor cu caracter personal.

Procesarea datelor dvs. este necesară pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați. În acest sens, noi luăm mai multe măsuri de securitate pentru a vă proteja în mediul online. Una dintre măsurile întreprinse de noi pentru a asigura transparența și proporționalitatea față de dvs. este aceea de a elimina colectarea inutilă a datelor cu caracter personal și minimizarea datelor pe care le colectăm. De aceea, solicităm doar informațiile de care avem nevoie și le stocăm pentru îmbunătățirea experienței dvs.

Vă rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comandă.

Vezi aici pagina detaliată cu politica de confidențialitate a site-ului.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Termeni și condiții magazin online

S.C. Pagina De Psihologie S.R.L., o societate românească având sediul social în str. Intrarea Tipografiei nr. 6, ap. 3, Sector 6, București, România, adresa de e-mail contact@paginadepsihologie.ro, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12200/06.10.2015, codul unic de înregistrare RO35093983.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Pagina De Psihologie S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni și condiții“.

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice.

Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul „contul meu“.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către Pagina De Psihologie S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Pagina De Psihologie S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Pagina De Psihologie S.R.L.

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Pagina De Psihologie S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră la adresa str. Intrarea Tipografiei nr. 6, ap. 3, Sector 6, București, România, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pagina De Psihologie S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

3. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

4. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@paginadepsihologie.ro.

5. În cazul plăților efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de EuPlătesc.ro.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Pagina De Psihologie S.R.L.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.paginadepsihologie.ro/shop sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul paginadepsihologie.ro/shop, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului paginadepsihologie.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Copyright

Întregul conținut al site-ului paginadepsihologie.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Pagina De Psihologie și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Pagina De Psihologie a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Pagina De Psihologie – paginadepsihologie.ro.

Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.paginadepsihologie.ro își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

Conținutul și designul site-ului https://www.paginadepsihologie.ro/ sunt proprietatea SC Pagina de Psihologie SRL și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fară a deține o permisiune scrisă din partea SC Pagina de Psihologie SRL. Folosirea fără acordul scris al SC Pagina de Psihologie SRL a oricăror elemente aflate pe site se pedepsește conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităților în drept în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacțiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.

Legea dreptului de autor protejează informația publicată. Autorii și contributorii își asumă integral responsabilitatea pentru textul pe care-l semnează și-l trimit spre publicare la paginadepsihologie.ro.

Contractul de prestări servicii încheiat între SC Pagina de Psihologie SRL și Clienții săi dă dreptul Clienților de a copia și/sau printa porțiuni din conținutul site-ului (manuale și tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intenție comerciala.

SC Pagina de Psihologie SRL poate, fară orice altă notificare sau formalitate și fără că acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

SC Pagina de Psihologie SRL nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio daună, pricinuită direct sau indirect, suferită că urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. SC Pagina de Psihologie SRL nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Accesul la site

Pagina De Psihologie garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Pagina De Psihologie fără acordul prealabil scris al acesteia.

Descrierea produselor

Produsele sunt oferite după cum sunt prezentate și în limita stocului disponibil. Pagina De Psihologie S.R.L. nu oferă nicio garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește inclusiv dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Pagina De Psihologie S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care consumatorul le-a plătit vor fi rambursate de catre Pagina De Psihologie S.R.L. în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile, în cazul în care Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate onora comanda.

Cu acordul consumatorului, Pagina De Psihologie S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate și un preț echivalente cu cele solicitate inițial în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar se va recurge la rambursarea de către Pagina De Psihologie S.R.L. a sumei plătite de către consumator într-un termen de maxim 30 de zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Pagina De Psihologie S.R.L. și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în România. Din acest motiv, Pagina De Psihologie S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Valoarea maximă a obligațiilor societății Pagina De Psihologie S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Pagina De Psihologie S.R.L. de la acest client.

Prețuri

Prețurile prezentate includ TVA.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale. Pagina De Psihologie S.R.L. își rezervă dreptul să limiteze achiziționarea produselor de același fel la maxim 3 produse de persoană.

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă costurile de livrare.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul oficial Pagina De Psihologie.

SC Pagina de Psihologie SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au debite în istoricul colaborării.

SC Pagina de Psihologie SRL își rezervă dreptul de a nu onora livrarea unor servicii al căror preț este greșit și care nu se încadrează în grila prețurilor companiei. În acest caz, clientul va fi contactat și va avea opțiunea de a confirma comanda la prețul corect sau de a o refuza.

SC Pagina de Psihologie SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale termenilor și condițiilor, precum și ale ofertei, fără notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, SC Pagina de Psihologie SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obligă SC Pagina de Psihologie SRL la nicio acțiune.

Livrarea produselor

Livrarea se face în termenul stabilit de comun acord, în concordanță cu prevederile și clauzele contractului încheiat (în cazul contractelor de colaborare sau de prestări servicii) sau respectând termenele și condițiile agreate în discuțiile inițiale, înaintea comenzii ferme venite din partea utilizatorului.
SC Pagina de Psihologie SRL nu este beneficiarul costurilor de transport în cazul livrărilor.

Pagina De Psihologie își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Livrarea produselor se va face în România. Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă.

Livrarea este gratuită pentru orice comandă cu valoare de minim 120 LEI. În celelalte cazuri, costul de transport al produselor va fi în valoare de 12,9 LEI (TVA inclus), pentru livrarea standard cu ramburs sau 9,9 LEI (TVA inclus) dacă se optează pentru metoda de plată cu cardul.

Toate comenzile plasate până la ora 15:00 vor fi colectate de curier în aceeași zi lucrătoare și vor fi livrate în ziua lucrătoare următoare; la livrare este necesară semnătura de primire.

Pagina De Psihologie S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Pagina De Psihologie S.R.L. care includ: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va reveni de cel mult încă două ori, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor sau online, prin intermediul cardului bancar.

Pagina De Psihologie își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada plății trebuie trimisă către Pagina De Psihologie S.R.L. la adresa de e-mail contact@paginadepsihologie.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Pagina De Psihologie S.R.L.. În cazul în care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar să completați un formular corespunzător. Dacă tranzacția prin card este reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

Pagina De Psihologie S.R.L. acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesata imediat.

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferența de bani. În cazul în care suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența de bani în momentul livrării. Pentru această ultimă situație, ca și pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Soluționarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă sau prin intermediul instanțelor judecătorești competente ori prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeană a implementat o platformă de soluționare online a litigiilor disponibilă aici.

Notificări și anunțuri

SC Pagina de Psihologie SRL își rezervă dreptul de a trimite notificări privind serviciile oferite, precum și anunțuri din partea unor terți, atunci când acestea pot fi în folosul utilizatorilor.

Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document.

Scopul colectării datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente.

Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Conform legislației din Romania, minorii nu pot încheia contracte comerciale și nici datele lor personale nu sunt prelucrate fără acordul părinților.

Neacceptarea acestei convenții ori a oricărei prevederi din aceasta atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, utilizarea în orice mod a serviciului constituie o acceptare în întregime a convenției și a oricăror prevederi din aceasta, inclusiv a oricăror modificări ulterioare care vor putea fi efectuate fără restricții de către furnizor, fără a fi necesară nicio altă formalitate.

Caută