POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
skip to Main Content

Condiții generale de utilizare

Bine ați venit pe https://www.paginadepsihologie.ro!

Utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea paginadepsihologie.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al paginadepsihologie.ro.

Politica de confidențialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului paginadepsihologie.ro şi explică modul în care Pagina De Psihologie foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Pagina De Psihologie.

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Pagina De Psihologie şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea paginadepsihologie.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Pagina De Psihologie în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Pagina De Psihologie, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Pagina de Psihologie, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, contul meu etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Pagina De Psihologie îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa str. Intrarea Tipografiei, nr. 6, ap.3, Sector 6, Bucureşti.

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne poţi contacta pe adresa de email contact@paginadepsihologie.ro.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Pagina De Psihologie.

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Pagina De Psihologie, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Știm că prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cât se poate de serios, de aceea această procedura descrie în detaliu fiecare flux din interiorul organizației, în care sunt procesate date cu caracter personal ale clienților, partenerilor, potențialilor clienți sau ale vizitatorilor platformei.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date împotriva prelucrărilor neautorizate, fără consimțământul persoanei vizate și doar în scopurile pentru care s-a obținut acordul.

SC Pagina de Psihologie SRL întreprinde eforturi majore pentru păstrarea în siguranță a informațiilor și a preferințelor dvs. Știm cât de important este să vă simiți în siguranță atunci când sunteți în mediul online, de aceea vă asiguram de confidențialitatea datelor, având în vedere că în acest moment vă aflați pe o conexiune criptată (SSL) prin care informațiile transmise sunt criptate și sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Rețineți, oricând în decursul colaborării noastre, vă puteți exprima opțiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Suntem absolut conștienți de faptul că GDPR nu face decât să ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protecția datelor cu caracter personal.

Procesarea datelor dvs. este necesară pentru a vă furniza serviciile pe care le solicitați. În acest sens, noi luăm mai multe măsuri de securitate pentru a vă proteja în mediul online. Una dintre măsurile întreprinse de noi pentru a asigura transparența și proporționalitatea față de dvs. este aceea de a elimina colectarea inutilă a datelor cu caracter personal și minimizarea datelor pe care le colectăm. De aceea, solicităm doar informațiile de care avem nevoie și le stocăm pentru îmbunătățirea experienței dvs.

Vă rugam să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comandă.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru și, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că ești de acord cu aceste modificări.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Pagina De Psihologie S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Pagina De Psihologie S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Pagina De Psihologie S.R.L.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Pagina De Psihologie S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră la adresa str. Intrarea Tipografiei nr. 6, ap. 3, Sector 6, București, România, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pagina De Psihologie S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

3. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

4. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@paginadepsihologie.ro.

5. În cazul plăților efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de EuPlătesc.ro.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Pagina De Psihologie S.R.L.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.paginadepsihologie.ro/shop sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul paginadepsihologie.ro/shop, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului paginadepsihologie.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Soluționarea litigiilor se poate face pe cale amiabilă sau prin intermediul instanțelor judecătorești competente ori prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeană a implementat o platformă de soluționare online a litigiilor disponibilă aici.

Caută