fbpx
skip to Main Content

What Makes Love Last?

Autor: John Gottman
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

Un expert în relații de renume mondial își împărtășește cercetările despre dragoste și despre ce este nevoie pentru a dezvolta o legătură de încredere, intimă și emoțională. În această carte, celebrul cercetător și psiholog de cuplu John Gottman sondează misterele iubirii și împărtășește rezultatele din celebrul său „Laborator al iubirii“ în cartea What Makes Love Last?

Strange Situation

Autor: Bethany Saltman
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

O investigație la scară largă a controversatei și, adesea înțeleasă greșit, științe a teoriei atașamentului, inspirată din experiența autoarei ca părinte și fiică.

Când premiatul editor, scriitor, cercetător și studentă Zen, Bethany Saltman a născut-o pe fiica sa, Azalea, a simțit că există un blocaj în legătură cu experiența ei. A pornit în căutarea motivelor pentru a se înțeleage mai bine pe ea însăși, pe fiica ei și relația lor.

Teach Your Children Well

Autor: Madeline Levine

Psihologul Madeline Levine reunește cercetări de ultimă oră și treizeci de ani de experiență clinică pentru a demonta odată pentru totdeauna mitul că notele bune, scorurile mari ale testelor și intrările la liceu ar trebui să definească scopul final al părinților. Părinții, educatorii și mass-media își dau mâinile cu privire la creșterea problemelor emoționale și a lipsei de implicare reală cu privire la învățare, întâlnită atât de frecvent în rândul copiilor și adolescenților din America. Există totuși modalități de a inversa aceste tendințe descurajante. Până când nu vom fi mai clari cu privire la valorile noastre de bază și la alegerile parentale, care duc cel mai probabil la un succes autentic, și nu superficial, vom continua să creștem copii epuizați, conduși din afară și cu deficiențe emoționale care cred că sunt la fel de buni precum ultima lor notă.

How to Tell Depression to Piss Off

Autor: James Withey

Încercarea de a gestiona gama de simptome pe care depresia o aruncă asupra ta este ca și cum ai naviga pe fundul oceanului întunecat atunci când ești fără torță și nu știi să înoți. Cum administrezi ceva care se simte complet imposibil de gestionat? Cum te descurci în fiecare zi în care depresia îți spune că ești o grămadă de gunoi fără valoare? Ceea ce ai nevoie este un ghid. Unul cu adevărat bun. Trebuie să știi ce funcționează și ce să faci. Această carte vă oferă patruzeci de moduri de a ajunge într-un loc mai bun. Withey știe minciunile depresiei, capcanele pe care le întinde aceasta și cum să te eschivezi atunci când începe să-ți arunce bile în față.

Together: The Healing Power of Human Connection in a Sometimes Lonely World

Autor: Vivek Murthy

În această carte inovatoare, fostul chirurg general al Statelor Unite ale Americii, Vivek Murthy susține că singurătatea este la baza crizei actuale a stării de sănătate mintală și este responsabilă de apariția sinuciderii, de epidemia de opioide, de suprasolicitarea psihologiilor, de excesul în diagnosticarea și patologizarea luptei emoționale și psihologice a omenirii.

Back To Top
×Close search
Caută