fbpx
skip to Main Content

Strange Situation

Autor: Bethany Saltman
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

O investigație la scară largă a controversatei și, adesea înțeleasă greșit, științe a teoriei atașamentului, inspirată din experiența autoarei ca părinte și fiică.

Când premiatul editor, scriitor, cercetător și studentă Zen, Bethany Saltman a născut-o pe fiica sa, Azalea, a simțit că există un blocaj în legătură cu experiența ei. A pornit în căutarea motivelor pentru a se înțeleage mai bine pe ea însăși, pe fiica ei și relația lor.

Teach Your Children Well

Autor: Madeline Levine

Psihologul Madeline Levine reunește cercetări de ultimă oră și treizeci de ani de experiență clinică pentru a demonta odată pentru totdeauna mitul că notele bune, scorurile mari ale testelor și intrările la liceu ar trebui să definească scopul final al părinților. Părinții, educatorii și mass-media își dau mâinile cu privire la creșterea problemelor emoționale și a lipsei de implicare reală cu privire la învățare, întâlnită atât de frecvent în rândul copiilor și adolescenților din America. Există totuși modalități de a inversa aceste tendințe descurajante. Până când nu vom fi mai clari cu privire la valorile noastre de bază și la alegerile parentale, care duc cel mai probabil la un succes autentic, și nu superficial, vom continua să creștem copii epuizați, conduși din afară și cu deficiențe emoționale care cred că sunt la fel de buni precum ultima lor notă.

How to Tell Depression to Piss Off

Autor: James Withey

Încercarea de a gestiona gama de simptome pe care depresia o aruncă asupra ta este ca și cum ai naviga pe fundul oceanului întunecat atunci când ești fără torță și nu știi să înoți. Cum administrezi ceva care se simte complet imposibil de gestionat? Cum te descurci în fiecare zi în care depresia îți spune că ești o grămadă de gunoi fără valoare? Ceea ce ai nevoie este un ghid. Unul cu adevărat bun. Trebuie să știi ce funcționează și ce să faci. Această carte vă oferă patruzeci de moduri de a ajunge într-un loc mai bun. Withey știe minciunile depresiei, capcanele pe care le întinde aceasta și cum să te eschivezi atunci când începe să-ți arunce bile în față.

Together: The Healing Power of Human Connection in a Sometimes Lonely World

Autor: Vivek Murthy

În această carte inovatoare, fostul chirurg general al Statelor Unite ale Americii, Vivek Murthy susține că singurătatea este la baza crizei actuale a stării de sănătate mintală și este responsabilă de apariția sinuciderii, de epidemia de opioide, de suprasolicitarea psihologiilor, de excesul în diagnosticarea și patologizarea luptei emoționale și psihologice a omenirii.

In an Unspoken Voice: How the Body Releases Trauma and Restores Goodness

Autor: Peter A. Levine

În acest punct culminant al muncii sale de-o viață, Peter A. Levine se bazează pe experiența sa vastă de clinician, pe cercetări comparative ale creierului, om de știință al stresului și observator curios al lumii naturaliste pentru a explica natura și transformarea traumei în corp, creier și psihic. Într-o voce nerostită se bazează pe ideea că trauma nu este nici boală, nici tulburare, ci mai degrabă o vătămare cauzată de spaimă, neputință și pierderi care pot fi vindecate prin angajarea capacității noastre înnăscute de auto-reglare a stărilor crescute de excitare și emoții intense. Îmbogățită cu un cadru teoretic coerent și exemple de cazuri convingătoare, cartea îmbină elegant cele mai recente descoperiri din biologie, neuroștiințe și psihoterapie orientată spre corp pentru a arăta că atunci când combinăm instinctul animal și rațiunea, putem deveni ființe umane întregi.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi o aniversăm pe Gabrielle Bernstein.
Cărțile autoarei au astăzi preț special, cu reduceri între 25-33% față de prețul afișat.
La mulți ani!
x