fbpx
skip to Main Content

Healthy Parenting

Autor: Janet Woititz
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

Dacă ai crescut într-o familie disfuncțională sau cu probleme și ai suferit din cauza părinților – cu boli cronice, dependențe, tulburări emoționale sau cu pierderi (moarte), probabil știi ce nu dorești pentru copiii tăi. Însă este posibil să îți lipsească instrumentele și experiența pentru a crea casa plină de iubire pe care o dorești pentru copiii tăi.

What Makes Love Last?

Autor: John Gottman
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

Un expert în relații de renume mondial își împărtășește cercetările despre dragoste și despre ce este nevoie pentru a dezvolta o legătură de încredere, intimă și emoțională. În această carte, celebrul cercetător și psiholog de cuplu John Gottman sondează misterele iubirii și împărtășește rezultatele din celebrul său „Laborator al iubirii“ în cartea What Makes Love Last?

Strange Situation

Autor: Bethany Saltman
Numărul de pagini: 336 (aproximat)
Dimensiuni: 13 x 20 cm, paperback cu clape
Data apariției: 2020

O investigație la scară largă a controversatei și, adesea înțeleasă greșit, științe a teoriei atașamentului, inspirată din experiența autoarei ca părinte și fiică.

Când premiatul editor, scriitor, cercetător și studentă Zen, Bethany Saltman a născut-o pe fiica sa, Azalea, a simțit că există un blocaj în legătură cu experiența ei. A pornit în căutarea motivelor pentru a se înțeleage mai bine pe ea însăși, pe fiica ei și relația lor.

Teach Your Children Well

Autor: Madeline Levine

Psihologul Madeline Levine reunește cercetări de ultimă oră și treizeci de ani de experiență clinică pentru a demonta odată pentru totdeauna mitul că notele bune, scorurile mari ale testelor și intrările la liceu ar trebui să definească scopul final al părinților. Părinții, educatorii și mass-media își dau mâinile cu privire la creșterea problemelor emoționale și a lipsei de implicare reală cu privire la învățare, întâlnită atât de frecvent în rândul copiilor și adolescenților din America. Există totuși modalități de a inversa aceste tendințe descurajante. Până când nu vom fi mai clari cu privire la valorile noastre de bază și la alegerile parentale, care duc cel mai probabil la un succes autentic, și nu superficial, vom continua să creștem copii epuizați, conduși din afară și cu deficiențe emoționale care cred că sunt la fel de buni precum ultima lor notă.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută