Despre Gáspár György – expert național și formator de opinie în sănătate relațională
- Psiholog clinician și psihoterapeut relațional acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experiență de peste 16 ani.
- Președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, coordonator al programului de formare în psihoterapia familiei.
- Președinte și membru fondator al Academiei Imago România.
- Autor al cărților Copilul invizibil – prima carte de parenting altfel publicată în România, Revoluția iubirii o altfel de poveste despre atașament și relații, Mindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare, #LoveIsFun – iubirea și sexul în același pat și Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut.
- A scris prefața la ediția în limba română pentru: Mindfulness pentru părinți de Myla & John Kabat-Zinn, Curajul de a fi vulnerabil de Brené Brown, Măștile masculinității de Lewis Howes, Spațiul dintre noi de Harville Hendrix & Helen LaKelly Hunt, precum și la cărțile Terapie 1 la 1 cu sinele tău de Raluca Anton și Față în față cu furia de Adela Moldovan.
- Coordonator științific în cadrul Editurii Pagina de Psihologie.
- Managing partner la paginadepsihologie.ro.
- Co-organizator al unor conferințe naționale cu speakeri de talie internațională: Dr. Daniel Siegel, dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt, dr. Esther Perel, dr. Frank Dattilio, dr. Monica McGoldrick;
- Colaborări naționale: Salvați Copiii România, Liga Română de Sănătate Mintală, UNATC, Ministerul Sănătății – Centrul Național de Sănătate Mintală;
- A fost contributor la republica.ro, la revista Femeia și la „A List Magazine – By Andreea Esca“.
- Realizator emisiuni Radio Europa FM, Psihologia relațiilor, Edițiile Speciale Clubul de Weekend cu Toader Păun și Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan.
Clipuri video cu Gáspár
Discursurile lui Gáspár
Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru omul secolului XXI. Potrivit studiilor de specialitate cel mai important predictor al sănătății noastre fizice și psihice, al stării de bine și al nivelului de fericire pe care-l resimțim este relația. Prin urmare educația relațională ar trebui să devină prioritatea noastră numărul unu indiferent de domeniul în care activăm: cuplu, familie, sistem profesional sau comunitar.
Cele mai solicitate subiecte de discurs:
- Puterea relațiilor – introducere în teoria vulnerabilității umane; creșterea rezilienței la rușine și vinovăție; neurobiologia interpersonală – cum o putem utiliza în viața de zi cu zi; asumarea poveștii de viață.
- Prezența conștientă – introducere în mindfulness și starea de luciditate; împăcarea cu noi înșine; nevoile de dezvoltare ale copilului; mecanismul de dezvoltare și maturizare al creierului uman.
- Copilul invizibil – descoperirea rănilor noastre interioare și acceptarea propriei persoane; integrarea în viața de zi cu zi a procesului de recunoaștere – analiză – revoluție interioară; drumul de la rușine către vulnerabilitate și vindecare.
- Pe tine cine te-a purtat în suflet? – teoria atașamentului la copii; situația străină – cel mai semnificativ experiment cu privire la evaluarea atașamentului uman; mindsight și mindfulness aplicat în relația părinte-copil; rescrierea poveștii personale de viață.
- Ce spun eu și ce auzi tu? – mecanismul de funcționare al relației de cuplu; de ce ne îndrăgostim? etapele de dezvoltare al unei relații de cuplu; dinamica dansului relațional; imago și iubirea; vindecare și creștere psihologică și relațională; creierul și relația de cuplu; cum ajungem la iubirea matură?
- Inteligența emoțională a copiilor începe cu educarea emoțională a părinților – introducere în teoria emoțiilor în baza modelului propus de John Gottman, descrierea principiilor care stau la baza cultivării inteligenței emoționale în familie și exerciții de cultivare a inteligenței emoționale.
- Sufletul banilor – descrierea mecanismelor psihologice care definesc raportarea oamenilor la bani, recunoașterea și conștientizarea cele mai toxice mituri despre relația noastră cu banii, transformarea relației cu banii și cultivarea unei bunăstări financiare și relaționale.
- (Re)Umanizarea sistemului educațional prin cultivarea inteligenței relaționale – descrierea adevărurilor științifice despre impactul relațiilor asupra ființei umane, comportamentele toxice la clasă, strategii de cultivare a inteligenței relaționale în relația educator-elev, exerciții de curaj, compasiune, conectare.
Autor Gáspár György
-
Cu autograf
-
28 %Cu autograf
Copilul invizibil (ediție aniversară)
Prețul inițial a fost: 75,00 lei.54,35 leiPrețul curent este: 54,35 lei. -
37 %Exclusiv
Curs online: Mindfulness
Prețul inițial a fost: 170,00 lei.107,10 leiPrețul curent este: 107,10 lei. -
41 %Cu autograf
-
45 %Cu autograf
-
25 %Cu autograf
-
45 %Cu autograf
-
45 %Exclusiv
Curs online de parenting: Copilul Invizibil
Prețul inițial a fost: 140,00 lei.77,00 leiPrețul curent este: 77,00 lei. -
Stoc epuizat35 %Cu autograf