CONTRIBUTORI
skip to Main Content

Deveniți contributor la paginadepsihologie.ro

La un moment dat în viața dvs. profesională, probabil că v-ați întrebat de ce să deveniți contributor? Expunerea mare și poziționarea influentă a site-ului nostru, precum și o unealtă puternică pentru a vă distribui mesajul către cititori sunt motivul pentru care contributorii din paginadepsihologie.ro se situează deasupra competitorilor lor.

Conținutul publicat în paginadepsihologie.ro include subiecte de psihologie, psihoterapie, autocunoaștere, dezvoltare personală, parenting, lifestyle și alte domenii conexe.

Pentru a deveni contributor, vă rugăm să citiți cu atenție, mai jos, indicațiile și așteptările noastre. Dacă vă sunt necesare informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa: contact@paginadepsihologie.ro.

Instrucțiuni pentru contributorii paginadepsihologie.ro

1. Înainte de a scrie – Iată ce ne dorim

Lungime: Articolele publicate conțin în mod obișnuit între 700 și 800 de cuvinte, dar putem accepta și mai mult, în anumite cazuri. Cu toate acestea, peste 1.200 de cuvinte înseamnă prea mult.

Subiecte: Conținutul nostru educă, și motivează. Editorii noștri caută articole care să inspire, să contureze o perspectivă nouă asupra tendințelor actuale și să ofere sfaturi practice în domeniul în care activăm.

Mesaj distinct: Căutăm opinii noi asupra subiectelor de care cititorii noștri sunt interesați. Pentru a vă asigura că oferiți o idee originală:

a) Căutați în site. Veți descoperi ce teme apreciază cititorii noștri și ce subiecte am abordat deja. Asigurați-vă că articolul pe care l-ați scris conține ceva pe care cititorii și editorii noștri nu l-au mai întâlnit.

b) Scrieți despre experiența personală. Ce probleme ați depășit? Ce perspective unice puteți aduce? Spuneți-vă povestea.

c) Fiți în ton cu evenimentele curente. Lucrurile care se întâmplă azi în lume și schimbările din domeniul nostru v-ar putea sugera un articol pe care să-l puteți scrie.

Recomandare: Articolele care nu le furnizează cititorilor îndrumări practice sau sfaturi ce merită reținute nu vor fi selectate pentru publicare. Pentru noi, îndrumare înseamnă niște sfaturi clare, pe care cititorii le pot pune în practică imediat și care oferă o soluție nouă unei probleme obișnuite.

Surse de informare: Fiți responsabili cu sursele pe care le citați. Menționați cât mai clar și mai complet sursele citate – în text sau la sfârșitul acestuia.

De reținut: Deși contributorii au dreptul să afirme că publică articole pentru paginadepsihologie.ro atunci când se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății mintale, totuși, contributorii NU sunt membri ai echipei paginadepsiholgie.ro și nu ar trebui să se prezinte ca atare la diverse evenimente sau în mass-media.

2. Înainte de a trimite – Care sunt pașii de urmat

Pentru articolul dvs.:

Corectați-vă textul. Dacă articolul este plin de greșeli (gramaticale, de literă și/sau chiar erori factuale), acesta va fi returnat pentru revizuire. De asemenea, textul trebuie scris cu diacritice.

Linkuri către sursele folosite. Dacă citați un alt autor sau un studiu, inserați un link către acea sursă. Acest lucru va ajuta cititorii să afle mai multe informații despre un subiect anume și vă oferă credibilitate.

Dacă intervievați pe cineva, vă rugăm să menționați acest lucru în articol. Editorul și cititorii dvs. vor dori să știe că ați prezentat o cercetare întreprinsă personal sau niște păreri care apar pentru prima dată în presă.

Susțineți-vă argumentele prin exemple. Demonstrați-vă punctul de vedere. Pentru relevanța și aplicabilitatea conceptelor pe care le susțineți, utilizați cel puțin un exemplu.

Trimiteți un articol original. Legea dreptului de autor protejează informația publicată. Autorul își asumă integral responsabilitatea pentru textul pe care-l semnează și-l trimite spre publicare la paginadepsihologie.ro.

Asigurați-vă că articolul dvs. nu este autopromoțional. Mențiunile despre compania dvs., cartea sau setul de competențe pe care îl aveți ar trebui să fie folosite pentru a demonstra experiența dvs. într-un anumit domeniu. Efectul ar trebui să servească pentru a educa, nu pentru a face publicitate. Articolele care promovează excesiv marca, firma sau produsele sau serviciile oferite de dvs. nu vor fi publicate.

Pentru profilul dvs. de contributor:

Furnizați o adresă de e-mail unică, ce va fi utilizată pentru a vă conecta la contul nostru.

Trimiteți o biografie scurtă, de 3-5 rânduri.

Atașați o poză în format electronic (tip buletin sau bust) în care să se vadă clar fața (este necesar ca fișierul imagine să fie de o calitate foarte bună).

Includeți linkuri către rețelele sociale pe care doriți să le includeți în prezentarea personală (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Skype etc). Toate profilurile incluse vor fi publice, pentru ca cititorii să vă poată contacta personal, dacă doresc, după apariția articolului.

3. După ce trimiteți – La ce să vă așteptați

Termene de publicare. Datorită volumului mare de articole primite la redacție, precum și al calendarului editorial, este de așteptat ca articolul dvs. să fie publicat în decurs de 4-6 săptămâni de la data primirii.

Redactarea textelor. Articolele acceptate spre publicare vor necesita, în unele cazuri, revizuiri. Editorii paginadepsihologie.ro își rezervă dreptul de a face corecturi sau rectificări fără o notificare prealabilă.

Abia așteptăm să te citim pe platforma paginadepsihologie.ro

Autori & Contributori

A

Adela Moldovan

Adina Nenu

Adina Nenu

Adrian Asoltanie

Adriana Spătaru

Aiten Simon-Abzait

Alexandra Iacob

Alexandra Rițiu

Alina Ciocodan

Ana-Maria Băiescu

Ana-Maria Dobre

Ana-Maria Ceornea

Ana Nicolescu

Ana-Nicoleta Zafiu

Ana-Nicoleta Zafiu

Anca Pavel

Andra Stoian

Andrada Lupșe

Andreea Aradits

Andreea Brașovean

Andreea Peca

Andreea Radu

Andreea Vrabie

Andrei Alexandrescu

Andrei Crudan

Anka Máté

Aura Angheliu

B

Beatrice Chicoș

Bethany Saltman

Bianca Poptean

Bianca Sîrbu

Bianca Sterie

Bianca Șerban

C

Carmen Elena Podar

Corina Cioflec

Corina Dobre

Cornelia Hancsiki

Cornelia Paraipan

Cosmin Tuduran

Cristina Petrescu-Ghenea

D

Dan Ghenea

Daniel Dragoș Panainte

Daniel Siegel

Daniela Andreescu

Delia Peteu

Diana Bocsitan

Diana Foarfecă

Diana Lupu

Diana Ocu Cătănea

Diana Stănculeanu

E

Ema Tănase

F

Florica Motoc

Frank M Dattilio

G

Gabriel Panțiru

Gabriela Blaga

George Sirețeanu

György Gáspár

H

Harriet Lerner

I

Ioana Boșneag

Ioana Chiriță

Ioana Eva Cădariu

Ioana Găinușă

Ioana Zaharia

Irina Calomir

Irina Rusu

Iulia Bârcă

Iulia Domocuș

Iulia Filip

Iustina Cojocaru

J

James Withey

John Gottman

K

Krisztina Szabó

L

Larisa Petrini

Larisa Tînc

Lavinia Tăutu

Liana Kobylinska

Lucia Trașcă

Ludmila Buță

M

Madeline Levine

Manuela Rusu

Maria-Cristina Trepcea

Mariana Olariu

Marius Constantinescu

Marius Rusu

Mihaela Blaga

Mihaela Elena Gáspár

Mihaela Ionescu

Mihaela Popescu

Mihaela Svet

Mirela Pinte

Mirela Popa

Mona Ciurezu

N

Nicoleta Burlacu

Niculina Gheorghiță

Nina Sofian

Nora Neghină

O

Oana Calnegru

Oana Marinescu

Oana Nașcu

Oana Niculae

Olivia Petre

Otilia Mantelers

P

Pavel Grigore

R

Raluca Anton

Raluca Ene

Raluca Gavrilescu

Ramona Lupu

Ramona Răducan

Răzvan Pintea

Rebecca Sears

Roxana Nicolau

Rucsandra Pop

S

Sabina Strugariu

Simona Boantă

Simona Calancea

Simona Herb

Simona Ioniță

Sorina Petrică

U

Urania Cremene

V

Vasile Brașovanu

Violeta Dascălu

Vlad Eftenie

Z

Zenobia Niculiță

Caută