fbpx
skip to Main Content

Deveniți contributor la paginadepsihologie.ro

La un moment dat în viața dvs. profesională, probabil că v-ați întrebat de ce să deveniți contributor? Expunerea mare și poziționarea influentă a site-ului nostru, precum și o unealtă puternică pentru a vă distribui mesajul către cititori sunt motivul pentru care contributorii din paginadepsihologie.ro se situează deasupra competitorilor lor.

Conținutul publicat în paginadepsihologie.ro include subiecte de psihologie, psihoterapie, autocunoaștere, dezvoltare personală, parenting, lifestyle și alte domenii conexe.

Pentru a deveni contributor, vă rugăm să citiți cu atenție, mai jos, indicațiile și așteptările noastre. Dacă vă sunt necesare informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa: contact@paginadepsihologie.ro.

Instrucțiuni pentru contributorii paginadepsihologie.ro

1. Înainte de a scrie – Iată ce ne dorim

Lungime: Articolele publicate conțin în mod obișnuit între 700 și 800 de cuvinte, dar putem accepta și mai mult, în anumite cazuri. Cu toate acestea, peste 1.200 de cuvinte înseamnă prea mult.

Subiecte: Conținutul nostru educă, și motivează. Editorii noștri caută articole care să inspire, să contureze o perspectivă nouă asupra tendințelor actuale și să ofere sfaturi practice în domeniul în care activăm.

Mesaj distinct: Căutăm opinii noi asupra subiectelor de care cititorii noștri sunt interesați. Pentru a vă asigura că oferiți o idee originală:

a) Căutați în site. Veți descoperi ce teme apreciază cititorii noștri și ce subiecte am abordat deja. Asigurați-vă că articolul pe care l-ați scris conține ceva pe care cititorii și editorii noștri nu l-au mai întâlnit.

b) Scrieți despre experiența personală. Ce probleme ați depășit? Ce perspective unice puteți aduce? Spuneți-vă povestea.

c) Fiți în ton cu evenimentele curente. Lucrurile care se întâmplă azi în lume și schimbările din domeniul nostru v-ar putea sugera un articol pe care să-l puteți scrie.

Recomandare: Articolele care nu le furnizează cititorilor îndrumări practice sau sfaturi ce merită reținute nu vor fi selectate pentru publicare. Pentru noi, îndrumare înseamnă niște sfaturi clare, pe care cititorii le pot pune în practică imediat și care oferă o soluție nouă unei probleme obișnuite.

Surse de informare: Fiți responsabili cu sursele pe care le citați. Menționați cât mai clar și mai complet sursele citate – în text sau la sfârșitul acestuia.

De reținut: Deși contributorii au dreptul să afirme că publică articole pentru paginadepsihologie.ro atunci când se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății mintale, totuși, contributorii NU sunt membri ai echipei paginadepsiholgie.ro și nu ar trebui să se prezinte ca atare la diverse evenimente sau în mass-media.

2. Înainte de a trimite – Care sunt pașii de urmat

Pentru articolul dvs.:

Corectați-vă textul. Dacă articolul este plin de greșeli (gramaticale, de literă și/sau chiar erori factuale), acesta va fi returnat pentru revizuire. De asemenea, textul trebuie scris cu diacritice.

Linkuri către sursele folosite. Dacă citați un alt autor sau un studiu, inserați un link către acea sursă. Acest lucru va ajuta cititorii să afle mai multe informații despre un subiect anume și vă oferă credibilitate.

Dacă intervievați pe cineva, vă rugăm să menționați acest lucru în articol. Editorul și cititorii dvs. vor dori să știe că ați prezentat o cercetare întreprinsă personal sau niște păreri care apar pentru prima dată în presă.

Susțineți-vă argumentele prin exemple. Demonstrați-vă punctul de vedere. Pentru relevanța și aplicabilitatea conceptelor pe care le susțineți, utilizați cel puțin un exemplu.

Trimiteți un articol original. Legea dreptului de autor protejează informația publicată. Autorul își asumă integral responsabilitatea pentru textul pe care-l semnează și-l trimite spre publicare la paginadepsihologie.ro.

Asigurați-vă că articolul dvs. nu este autopromoțional. Mențiunile despre compania dvs., cartea sau setul de competențe pe care îl aveți ar trebui să fie folosite pentru a demonstra experiența dvs. într-un anumit domeniu. Efectul ar trebui să servească pentru a educa, nu pentru a face publicitate. Articolele care promovează excesiv marca, firma sau produsele sau serviciile oferite de dvs. nu vor fi publicate.

Pentru profilul dvs. de contributor:

Furnizați o adresă de e-mail unică, ce va fi utilizată pentru a vă conecta la contul nostru.

Trimiteți o biografie scurtă, de 3-5 rânduri.

Atașați o poză în format electronic (tip buletin sau bust) în care să se vadă clar fața (este necesar ca fișierul imagine să fie de o calitate foarte bună).

Includeți linkuri către rețelele sociale pe care doriți să le includeți în prezentarea personală (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Skype etc). Toate profilurile incluse vor fi publice, pentru ca cititorii să vă poată contacta personal, dacă doresc, după apariția articolului.

3. După ce trimiteți – La ce să vă așteptați

Termene de publicare. Datorită volumului mare de articole primite la redacție, precum și al calendarului editorial, este de așteptat ca articolul dvs. să fie publicat în decurs de 4-6 săptămâni de la data primirii.

Redactarea textelor. Articolele acceptate spre publicare vor necesita, în unele cazuri, revizuiri. Editorii paginadepsihologie.ro își rezervă dreptul de a face corecturi sau rectificări fără o notificare prealabilă.

Abia așteptăm să te citim pe platforma paginadepsihologie.ro

Autori & Contributori

Adela Moldovan
Adina Nenu
Adina Nenu
Adrian Asoltanie
Aiten Simon-Abzait
Alexandra Huh
Alexandra Rițiu
Alina Ciocodan
Ana-Maria Dobre
Ana-Maria Ceornea
Ana Nicolescu
Ana-Nicoleta Zafiu
Ana-Nicoleta Zafiu
Anca Pavel
Andra Stoian
Andrada Cosma
Andreea Aradits
Andreea Brașovean
Andreea Peca
Andreea Radu
Andrei Crudan
Anka Máté
Aura Angheliu
Beatrice Chicoș
Bianca Sîrbu
Carmen Elena Podar
Corina Cioflec
Corina Dobre
Cornelia Hancsiki
Cornelia Paraipan
Cosmin Tuduran
Cristina Petrescu-Ghenea
Dan Ghenea
Daniel Dragoș Panainte
Daniela Andreescu
Diana Bocsitan
Diana Foarfecă
Diana Lupu
Diana Ocu Cătănea
Diana Stănculeanu
Ema Tănase
Frank M Dattilio
Gabriel Panțiru
Gabriela Blaga
George Sirețeanu
György Gáspár
Ioana Boșneag
Ioana Chiriță
Ioana Găinușă
Ioana Zaharia
Irina Calomir
Irina Rusu
Iulia Domocuș
Iulia Filip
Iustina Cojocaru
Krisztina Szabó
Larisa Petrini
Larisa Tînc
Lavinia Tăutu
Liana Kobylinska
Lucia Trașcă
Ludmila Buță
Manuela Rusu
Maria-Cristina Trepcea
Mariana Olariu
Marius Constantinescu
Marius Rusu
Mihaela Blaga
Mihaela Ionescu
Mihaela Popescu
Mihaela Svet
Mirela Pinte
Mirela Popa
Mona Ciurezu
Nicoleta Burlacu
Niculina Gheorghiță
Nina Sofian
Nora Neghină
Oana Calnegru
Oana Marinescu
Oana Nașcu
Oana Niculae
Olivia Petre
Otilia Mantelers
Pavel Grigore
Raluca Anton
Raluca Gavrilescu
Ramona Lupu
Ramona Răducan
Răzvan Pintea
Rebecca Sears
Roxana Nicolau
Sabina Strugariu
Simona Boantă
Simona Calancea
Simona Herb
Simona Ioniță
Sorina Petrică
Vasile Brașovanu
Violeta Dascălu
Vlad Eftenie
Zenobia Niculiță
Back To Top
×Close search
Caută