fbpx
skip to Main Content

Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea paginadepsihologie.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al paginadepsihologie.ro.

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – Pagina De Psihologie – paginadepsihologie.ro.

Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.paginadepsihologie.ro își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului paginadepsihologie.ro şi explică modul în care Pagina De Psihologie foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Pagina De Psihologie.

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de Pagina De Psihologie şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea paginadepsihologie.ro, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Pagina De Psihologie în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Pagina De Psihologie, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Pagina de Psihologie, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale (de exemplu, magazinul online, contul meu etc.), înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora. Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Pagina De Psihologie îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa str. Intrarea Tipografiei, nr. 6, ap.3, Sector 6, Bucureşti.

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ne poţi contacta pe adresa de email contact@paginadepsihologie.ro.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului paginadepsihologie.ro îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul Pagina De Psihologie.

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Pagina De Psihologie, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site.

Vezi aici pagina detaliată cu politica de confidențialitate a site-ului.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Termeni și condiții magazin online

S.C. Pagina De Psihologie S.R.L., o societate românească având sediul social în str. Intrarea Tipografiei nr. 6, ap. 3, Sector 6, București, România, adresa de e-mail contact@paginadepsihologie.ro, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12200/06.10.2015, codul unic de înregistrare RO35093983.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Pagina De Psihologie S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni și condiții“.

Acest site este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice.

Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul „contul meu“.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către Pagina De Psihologie S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Pagina De Psihologie S.R.L. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Pagina De Psihologie S.R.L.

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Pagina De Psihologie S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră la adresa str. Intrarea Tipografiei nr. 6, ap. 3, Sector 6, București, România, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Pagina De Psihologie S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

1. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

2. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

3. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

4. Dreptul de a cere Pagina De Psihologie S.R.L să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@paginadepsihologie.ro.

5. În cazul plăților efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de EuPlătesc.ro.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Pagina De Psihologie S.R.L.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.paginadepsihologie.ro/shop sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul paginadepsihologie.ro/shop, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului paginadepsihologie.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Copyright

Întregul conținut al site-ului paginadepsihologie.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Pagina De Psihologie și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Pagina De Psihologie a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site

Pagina De Psihologie garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Pagina De Psihologie fără acordul prealabil scris al acesteia.

Descrierea produselor

Produsele sunt oferite după cum sunt prezentate și în limita stocului disponibil. Pagina De Psihologie S.R.L. nu oferă nicio garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește inclusiv dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.

Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Pagina De Psihologie S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care consumatorul le-a plătit vor fi rambursate de catre Pagina De Psihologie S.R.L. în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile, în cazul în care Pagina De Psihologie S.R.L. nu poate onora comanda.

Cu acordul consumatorului, Pagina De Psihologie S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate și un preț echivalente cu cele solicitate inițial în cazul indisponibilității produsului sau serviciului comandat. În caz contrar se va recurge la rambursarea de către Pagina De Psihologie S.R.L. a sumei plătite de către consumator într-un termen de maxim 30 de zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Pagina De Psihologie S.R.L. și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici, imagini, simboluri) a fost alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în România. Din acest motiv, Pagina De Psihologie S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Valoarea maximă a obligațiilor societății Pagina De Psihologie S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Pagina De Psihologie S.R.L. de la acest client.

Prețuri

Prețurile prezentate includ TVA.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale. Pagina De Psihologie S.R.L. își rezervă dreptul să limiteze achiziționarea produselor de același fel la maxim 3 produse de persoană.

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă costurile de livrare.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul oficial Pagina De Psihologie.

Livrarea produselor

Pagina De Psihologie își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Livrarea produselor se va face în România. Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă.

Livrarea este gratuită pentru orice comandă cu valoare de minim 120 LEI. În celelalte cazuri, costul de transport al produselor va fi în valoare de 12,9 LEI (TVA inclus), pentru livrarea standard cu ramburs sau 9,9 LEI (TVA inclus) dacă se optează pentru metoda de plată cu cardul.

Toate comenzile plasate până la ora 15:00 vor fi colectate de curier în aceeași zi lucrătoare și vor fi livrate în ziua lucrătoare următoare; la livrare este necesară semnătura de primire.

Pagina De Psihologie S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Pagina De Psihologie S.R.L. care includ: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va reveni de cel mult încă doua ori, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor sau online, prin intermediul cardului bancar.

Pagina De Psihologie își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada plății trebuie trimisă către Pagina De Psihologie S.R.L. la adresa de e-mail contact@paginadepsihologie.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Pagina De Psihologie S.R.L.. În cazul în care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar să completați un formular corespunzător. Dacă tranzacția prin card este reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

Pagina De Psihologie S.R.L. acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesata imediat.

În cazul în care suma achitată în avans este mai mare decât valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferența de bani. În cazul în care suma achitată în avans este mai mică decât valoarea produselor comandate, clientul va trebui să achite diferența de bani în momentul livrării. Pentru această ultimă situație, ca și pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Politica de utilizare a modulelor cookie

Ce sunt cookie-urile? Un cookie este un fişier care se salvează pe computerul tău atunci când vizitezi un website.

Acest fişier permite reţinerea setărilor şi a preferinţelor tale când ne vizitezi din nou site-ul, pentru a-ţi oferi o mai bună experienţă online. Ai posibilitatea de a permite cookie-uri sau nu, dar dacă nu vrei să permiţi lansarea de cookie-uri, va trebui să faci setările adecvate din browserul tău. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite viruşi informatici în dispozitivul tau. Cookie-urile pot fi citite numai de un server al site-ului (paginadepsihologie.ro) care a salvat cookie-uri în dispozitivul tău.

Toate informațiile de care ai nevoie despre modulele cookie se găsesc în pagina dedicată acestora.

Accepţi folosirea de cookie-uri?

Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai bună experienţă de vizitare a site-ului nostru. În plus pentru anumite activităţi de bază este nevoie de cookie-uri. De exemplu, folosim cookie-uri pentru:

1. păstrarea produselor rezervate în coşul de cumpărături.

2. chat în timp real.

3. analiza vizitatorilor, în vederea îmbunătăţirii experienţei online. Folosind software-ul Google Analytics, colectăm date anonime despre vizitele pe site-ul nostru, cum ar fi paginile vizualizate.

4. pentru înregistrare. Atunci când te înregistrezi pe acest site, generăm un cookie care ne anunţă dacă eşti înregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care eşti înregistrat şi dacă ai permisiunea pentru un serviciu anume.

5. pentru a păstra preferinţele tale şi pentru a îţi oferi conţinut şi publicitate. Prin aceste cookie-uri sunt reţinute preferinţele fiecărui utilizator pe site, astfel încât nu mai este necesară setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

6. pentru publicitate. Aceste cookie-uri ne permit să aflăm dacă ai vizualizat sau nu o reclamă online, care este tipul acesteia şi cât timp a trecut de când ai văzut mesajul publicitar.

7. software-urile folosite permit înregistrarea în mod agregat a comportamentului în ceea ce priveşte utilizarea site-ului nostru. Informaţiile dobândite prin intermediul cookie-urilor sunt anonime şi nu vor fi legate de datele cu caracter personal.

Vrei să blochezi cookie-urile?

Dacă vrei să blochezi cookie-urile, unele funcţionalităţi ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncţionalităţi sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor te poate împiedica să:

1. cumperi online un produs

2. te autentifici în aplicaţia contul meu

3. nu va reține produsele pe care le adaugi în coșul de cumpărături

4. nu vei avea acces la secțiuni private din site, vizibile doar pentru anumiți utilizatori autentificați.

Back To Top
×Close search
Caută