skip to Main Content

Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) oferă cele mai complexe programe de formare complementară și consultanță de specialitate pentru diferite entități din domeniu și pentru clinicienii practicieni care solicită supervizarea noastră. Scopul nostru este sa creștem eficacitatea tratamentului psihologic aplicat problemelor de sănătate mintală specifice copiilor, adolescenților și adulților.

AMPP are o echipă de formatori și practicieni cu o vastă experiență atât în aplicațiile practice ale psihologiei cât și în transmiterea de informații și cunoștințe validate științific. Formatorii AMPP sunt colaboratori ai mai multor entități de specialitate și facultăți din domeniul psihologiei și psihoterapiei.

Formare complementară - 3 ani

Formare continuă

Programe educaționale

Formare Imago

Bun venit la primul training profesional în Terapie Relațională Imago din România.

Modelul relațional Imago este o formă de terapie integrativă bine susținută științific, dezvoltată de dr. Harville Hendrix și partenera sa dr. Helen LaKelly Hunt, bazată pe mai multe teorii din psihoterapie.

Ipoteza centrală a Terapiei Relaționale Imago este că sursa tuturor problemelor emoționale este distresul din relații și că vindecarea are loc tot în cadrul relației.

Close search
Back To Top
×Close search
Caută