Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Caravana iubirii“ ediția a VIII-a – weekend pentru cupluri la București

10.06.2023 ora 09:30 11.06.2023 ora 18:00

Ce ar fi dacă pe lista ta ai trece din timp ceva pentru tine și persoana iubită? Sau poate, un cadou pentru un cuplu drag de prieteni.

Rezervă acum un loc la acest eveniment și astfel vei oferi poate cel mai prețios DAR de până acum, un weekend de poveste de iubire.

Darul tău pentru persoana din viața ta prin care veți descoperi modalități noi de a oferi și primi iubirea sau le veți scoate la lumină pe cele de la începutul relației.

Caravana iubirii continuă călătoria la începutul verii spre București unde se va opri în weekendul 10-11 iunie 2023 pentru a însoți partenerii de cuplu în călătoria Primește iubirea pe care o dorești

Când începe această călătorie?

Pentru cuplurile care doresc să ajungă în București, workshop-ul începe sâmbătă, 10 iunie 2023 dimineața la ora 9.30, continuă pe parcursul zilei până la ora 18 și ne reîntâlnim duminică, 11 iunie 2023 dimineața la ora 9.30, într-o atmosferă caldă, de siguranță, liniștitoare până spre seară, într-o locație în Centru, str. Banului  nr. 3, sector 1.

Intimitatea emoțională, de lucru, a practicilor de conștientizare și exersare a tehnicilor de dialog între parteneri sunt facilitate de psiholog Ana Băiescu, prezentator de workshop-uri pentru cupluri, terapeut relațional certificată de Institutul Imago. Alături de mine se va afla soțul meu, Alin coprezentator care vom asigura:

  • Un spațiu cald și de siguranță pentru fiecare cuplu (inclusiv spațiul intim pentru dialog). 
  • Gustări și cafea sau ceai pentru pauzele din timpul zilei.
  • Câte un manual de lucru cu exerciții pentru fiecare participant.
  • Surprize.

În prima zi vom porni la drum cu povestea noastră de iubire. Eu și Alin vă vom împărtăși câteva momente din relația noastră de cuplu de la început (2003) până în prezent. Ne-am cunoscut, ne-am căsătorit și apoi ne-am propus să trăim ca într-o poveste: fericiți până la adânci bătrâneți. Dar, oare a reușit cineva? Noi, nu. 

Cum putem ajunge la o relație de iubire conștientă? Mai ales când descoperim după o vreme că avem păreri, gusturi, preferințe alimentare, muzică, sport diferite. Chiar și gânduri diferite. Și treptat, critica sau negativitatea au apărut neinvitate în povestea noastră de iubire. Gălăgioase au apărut și conflictele. Tu niciodată…, Tu mereu…, Doar tu reușești…, Ți-am spus de o mie de ori… etc. 

Am aflat că relațiile dau sens vieții noastre și că atunci când apare un conflict apare și contextul de vindecare a rănilor noastre emoționale mai vechi. De fapt, o relație e ca o spirală ce repetă stadiile iubirii și experiența rupturii, refacerii și conectării. Intri pe ușa iubirii romantice, te lovești de lupta pentru putere, faci alegerea de a te reangaja, preiei sarcinile concrete, te trezești pe tine și pe celălalt și experimentezi iubirea adevărată, care te aruncă din nou în brațele iubirii romantice. Oricum, de fiecare dată, ruptura se simte mai puțin catastrofic, refacerea se petrece mai rapid, iar conexiunea e resimțită mai intens. În final, emoția combinată cu lupta pentru putere devine mai puțin toxică pentru relație, pe măsură ce înțelegerea, curiozitatea și compasiunea cresc. 

Adesea nu realizăm cât de puțin ne ascultăm partenerul(a), dar în schimb ascultăm răspunsurile noastre interioare. Este important să ascultăm mesajul pe care partenerul nostru îl transmite astfel încât acesta să se simtă pe deplin ascultat. Realizarea faptului că tu în mod acurat îți înțelegi partenerul este vindecător pentru partener(a), dar reprezintă și o experiență de maturizare personală, chiar și atunci când nu ești de acord cu ceea ce spune. 

Poate reușiți spre final să exprimați diferențierea în cuplu: „Deci, înțeleg că tu vezi situația diferit de mine. Perspectiva ta e la fel de validă ca a mea. Înțeleg acest lucru, având în vedere ceea ce știu despre experiențele tale și despre ce este important pentru tine. Mai degrabă decât să văd ceva rău în diferențele dintre noi, lucrez la a vedea în ele tensiunea creativă a dezvoltării relației noastre.“ 

Vă vom însoți în această călătorie psihologică.

Prețuri și înscriere

Înscrierea și confirmarea locului pentru acest eveniment se poate face printr-un mesaj pe adresa: [email protected].

Taxa de participare/cuplu este de 1.750 lei. 

Early bird 15% reducere (te înscrii și plătești până în data de 30 aprilie 2023).

Alte detalii despre terapia relațională Imago și articole de specialitate pe imagoromania.ropsihosanatatea.ro.

Organizator

Ana Băiescu – Cabinet de psihologie

Vezi website Organizator

Locație

Banului 3

Str. Banului, nr 3
București, sector 1 010771 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0