Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prima ediție a seriei de conferințe Zilele PSY: „Alături de copilul tău școlar – stresul școlar“, Ploiești

18 mai 2024 ora 10:30 15:00

Suntem părinți și profesioniști conștienți că stresul școlar poate afecta copiii în diferite moduri. Ei pot resimți presiunea de a obține note înalte, de a face față volumului mare de materie sau de a se încadra în așteptările noastre și ale profesorilor. Acest factor de stres poate duce la anxietate, lipsă de încredere în sine, dificultăți în concentrare și performanțe scăzute la școală. Uneori, copiii pot simți și presiunea de a se compara cu alți colegi sau de a îndeplini standarde nerealiste, ceea ce poate afecta negativ starea lor emoțională și sănătatea mentală. Este important să le oferim sprijin și încurajare copiilor noștri și să le creăm un mediu în care să se simtă acceptați și încurajați să își îndeplinească potențialul fără a se simți copleșiți de stresul academic.

Scopul nostru este de a oferi părinților și profesorilor informații despre aceste efecte și de a-i ajuta să înțeleagă cele mai potrivite moduri în care își pot ajuta copilul să rămână sănătos emoțional în timp ce urmează chemarea naturală a creierului pentru învățare. 

Invitatele speciale

Gabriela Maalouf – psiholog, consilier școlar, este primul practician NLP din Romania care s-a specializat în programare neurolingvistică pentru copii și părinți, în Marea Britanie. 

Diana Lupu – psiholog, psihoterapeut de familie, ghid al relațiilor de cuplu în terapie IMAGO, însoțitor al adolescenților și trainer, contributor Pagina de Psihologie.

Detalii organizatorice

  • Data: 18 mai 2024
  • Locație: Craft & Light Studio, strada George Coșbuc, nr. 1, Ploiești
  • Durată: 10:30-15:00
  • Înscriere: Completează formularul de înscriere
  • Acces: locuri limitate (locul se rezervă prin achitarea biletului)
  • Cost bilet: 120 de Ron

Despre organizatoare

Ionela Stoica – psiholog clinician, psihoterapeut integrativ în formare, educator prenatal certificat Lamaze, fondator al Asociației de Educație Pre & Postnatală România.

Andreea Răduță – consilier parental (acreditat AMPP) cu abordare parenting conștient, consilier dezvoltare personală, contributor Pagina de Psihologie din 2022, instructor de yoga.

Locație

Craft & Light Studio

Str. George Coșbuc, nr. 1
Ploiești, Prahova 100039 România
Vezi website Loc de întâlnire

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0