Skip to content

Inteligența Relațională (Iași)

Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru ființa umană, în secolul XXI. Mii de studii moderne ne transmit, la unison, că cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică și psihică, pentru starea umană de bine și pentru atingerea succesului în viață – este reprezentat de relațiile în care ne implicăm zi de zi. Și, cu toate acestea, în școlile, liceele și universitățile din România nu există programe de educație relațională sau discipline care să ne învețe cum să cultivăm și să menținem sănătatea relațională.

Astfel, A.M.P.P. și platforma paginadepsihologie.ro lansează, în premieră pentru România, primul program educațional de cultivare a inteligenței relaționale, destinat non-psihologilor. Câțiva dintre cei mai apreciați experți în sănătate relațională din țara noastră își reunesc forțele sub umbrela programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, oferindu-le, într-un context organizat, tuturor celor interesați, accesul la cele mai moderne și mai bine susținute teorii și practici psihologice de cultivare a sănătății relaționale.

Programul este construit în jurul a 6 module, în cadrul cărora lectorii vor transmite atât informații teoretice, cât și aplicații practice utile în cultivarea inteligenței relaționale – acasă, la școală, la muncă sau în orice alt context interpersonal.

  • Neurobiologie interpersonală și cultivarea stării de mindfulness intra și interpersonal.
  • Puterea relațiilor: aplicabilitatea terapiei IMAGO pentru cultivarea sănătății în cuplu.
  • Curajul de a purta discuții dificile: cum comunicăm inteligent, atunci când abordăm subiecte dificile.
  • Poveștile minții umane: introducere în teoria schemelor cognitive și reinventarea poveștilor despre sine, ceilalți și viitor.
  • Inteligența parentală: cum să creștem copii curajoși, plini de compasiune și deschiși relațional.
  • Depășirea traumei: cum recunoaștem trauma și cum putem oferi un prim ajutor psihologic în situații de criză emoțională;

În cadrul programului veți afla totul despre relații, având posibilitatea de a integra informațiile nou dobândite atât în viața personală, cât și în sfera profesională. Programul li se adresează oamenilor care lucrează cu oameni: lideri, manageri, personal HR, specialiști PR, cadre didactice, bloggeri, oameni din comunicare și media, personal medical și alte persoane care intenționează să-și cultive inteligența relațională.

Programul este compus din 6 module teoretice și practice, susținute de psihoterapeuți cu o vastă experiență clinică și o bogată practică didactică: Gáspár György, Diana Stănculeanu, Hedi Hoka, Raluca Anton, Adela Moldovan, Sorina Petrică, Roxana Nicolau, Cristina Petrescu Ghenea, Oana Calnegru, Nora Neghină.

Modulele se vor ține lunar pe parcursul unui weekend, sâmbăta și duminica. Iar primele orașe în care vom începe să lucrăm cu grupurile sunt București, Iași și Cluj-Napoca. Coordonator al programului de formare pentru non-psihologi este Nora Neghină, expert național în abordarea Mindsight. Date de contact: email contact @paginadepsihologie.ro.

Prețul unui modul este de 500 de lei. Pentru plata integrală în avans a programului de formare se acordă o reducere de 10%. Admiterea în grupurile de formare se face în baza unui dosar și a unui interviu. Dosarul de admitere trebuie să cuprindă: CV, scrisoare de intenție, scrisoare de recomandare, fotocopii după diplomele de studii, două poze tip buletin și formularul de înscriere.

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre și suntem nerăbdători să ne vedem la modulele de formare!
Echipa A.M.P.P.

Detalii

Durata

6 luni

Format

6 module

Cost

650 lei/modul

Dată începere grup nou

Termen limită depunere dosar

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0