Skip to content

Inteligența Relațională (București)

Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru ființa umană, în secolul XXI. Mii de studii moderne ne transmit, la unison, că cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică și psihică, pentru starea umană de bine și pentru atingerea succesului în viață – este reprezentat de relațiile în care ne implicăm zi de zi. Și, cu toate acestea, în școlile, liceele și universitățile din România nu există programe de educație relațională sau discipline care să ne învețe cum să cultivăm și să menținem sănătatea relațională.

Astfel, A.M.P.P. și platforma paginadepsihologie.ro lansează, în premieră pentru România, primul program educațional de cultivare a inteligenței relaționale, destinat non-psihologilor. Câțiva dintre cei mai apreciați experți în sănătate relațională din țara noastră își reunesc forțele sub umbrela programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, oferindu-le, într-un context organizat, tuturor celor interesați, accesul la cele mai moderne și mai bine susținute teorii și practici psihologice de cultivare a sănătății relaționale.

Programul este construit în jurul a 6 module, în cadrul cărora lectorii vor transmite atât informații teoretice, cât și aplicații practice utile în cultivarea inteligenței relaționale – acasă, la școală, la muncă sau în orice alt context interpersonal.

  1. Cum recunoștem și gestionăm relațiile traumatice – Sorina Petrică – 7 iunie 2024
  2. Poveștile minții umane, descoperirea tiparelor inconștiente care ne guvernează viața și relațiile – Roxana Nicolau – 19 iulie 2024
  3. Gestionarea stresului și relației cu munca – Cornelia Paraipan – 20 septembrie 2024
  4. Inteligența relațională și viața de cuplu, de la conflict la conectare – Gáspár György – 11 octombrie 2024
  5. Relația cu corpurile noastre – Cristina Petrescu Ghenea – 22 noiembrie 2024
  6. Cultivarea compasiunii și a conectării conștiente cu sine – Nora Neghină – 13 decembrie 2024

În cadrul programului veți afla totul despre relații, având posibilitatea de a integra informațiile nou dobândite atât în viața personală, cât și în sfera profesională. Programul li se adresează oamenilor care lucrează cu oameni: lideri, manageri, personal HR, specialiști PR, cadre didactice, bloggeri, oameni din comunicare și media, personal medical și alte persoane care intenționează să-și cultive inteligența relațională.

Modulele se vor ține în zilele de vineri menționate mai sus, între orele 09-18 sau 10-19. Coordonatori ai programului de formare pentru non-psihologi sunt Nora Neghină, expert național în abordarea Mindsight și Andra Stoian, psihoterapeut de familie. Date de contact: email [email protected].

Prețul unui modul este de 600 de lei. Pentru plata integrală în avans a programului de formare se acordă o reducere de 10%. Admiterea în grupul de formare se face în baza completării acestui formular de înscriere.

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre și suntem nerăbdători să ne vedem la modulele de formare!
Echipa A.M.P.P.

Detalii

Durata

6 luni

Format

6 module

Cost

600 lei/modul

Dată începere grup nou

7 iunie 2024

Termen limită depunere dosar

5 iunie 2024

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0