Skip to content
28 %

#24centimetri

4.0 (2 recenzii)

Prețul inițial a fost: 37,00 lei.Prețul curent este: 26,64 lei.

Autor: Adi Hădean

Mai sunt disponibile: 1 buc.!

Cod Produs: 9786065888913 Categorie: Etichete: , ,

Estimare livrare: Livrarea se va face în următoarea zi lucrătoare predării coletului.

Livrare rapidă: Comenzile plasate înainte de ora 16:00 se expediază în aceeași zi, 95% dintre ele ajung la dvs. în ziua următoare.

Comandă procesată în siguranță: Cea mai nouă tehnologie de securitate SSL pentru siguranța cumpărăturilor făcute cu cardul și a datelor personale furnizate. Plăți 100% sigure și criptate.

Descriere

Una dintre cele mai recente revelaţii literare nu vine din partea vreunui scriitor, ci a unui celebru bucătar. Cartea sa, în parte o autobiografie, în parte un manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată, răspunde multor întrebări pe care și le pun admiratorii lui Adi Hădean, chef, om de radio, prezentator de televiziune.

Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină – cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) – cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d.

Un șir de lecții – de gătit și de viață.

„Dacă pui o bucată de unt proaspăt întro tigaie și lași tigaia o vreme la marginea unei plite nu foarte încinse, untul se va topi și se va separa, iar apa se va evapora. Dacă lași untul topit într-un vas, componentele sale se vor așeza în funcție de densitate. La suprafață vor apărea resturi ușor de luat cu o spumieră, un strat gros de grăsime va ocupa partea din mijloc a vasului, iar părțile solide vor ocupa fundul vasului. Untul pregătit astfel se arde mai greu și e suportat și de către oamenii cu intoleranță la lactoză. Întrucât sunt un adept al limpezimii, mă străduiesc să limpezesc lucrurile de câte ori e nevoie, pe de o parte pentru că situațiile limpezite se transformă în relații durabile (adică ard mai greu), pe de altă parte pentru că, odată limpezite, sunt digerate mai ușor de către cei cu diverse intoleranțe, unele provenite din educație, altele din lipsa ei, dar fără legătură cu fiziologia.“ – Adi Hădean

Motorul care l-a propulsat pe Adi Hădean în viață și în carieră este tenacitatea cu care şi-a urmărit visul de a deveni bucătar, trecând peste multe dificultăţi. În atenția publicului de radio și mai ales de televiziune și a cititorilor de bloguri a fost propulsat de franchețea sa și de plăcerea de a le fi de folos celorlalți. Motorul care îl va propulsa în atenția iubitorilor de literatură este stilul alert, susținut de imensul talent cu care împărtășește experiențe de viață, trecându-le prin filtre etice – educația de acasă – și literare – cărțile citite cu aceeași pasiune cu care gătește.

Informații suplimentare

Numărul de pagini:

Dimensiuni:

Format:

Data publicării:

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice.

Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățind terminologia gastronomică, și sa implicat în numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie o împleteşte, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.

2 recenzii pentru #24centimetri

4,0
Bazat pe 2 evaluări
5 stele
50
50%
4 stele
0%
3 stele
50
50%
2 stele
0%
1 stea
0%
  1. Dan C.

    Îmi place să gătesc. Și una dintre sursele mele de rețete este adihadean.ro.

  2. Corneliu Dumitru

    O poveste captivantă și sinceră despre pasiunea pentru gastronomie și călătoria autorului în lumea bucătăriei. Hădean scrie într-un stil direct și plin de umor și ne împărtășește nu doar rețete delicioase și trucuri culinare, ci și povești din spatele bucătăriei, întâmplări din cariera sa și influențe personale care l-au modelat ca chef și influencer în domeniu. Am fost impresionat de autenticitatea și pasiunea lui Hădean pentru arta culinară, care transpare în fiecare pagină a cărții. Faptul că autorul combină rețetele sale preferate cu amintiri personale și sfaturi practice face din aceasta o lectură nu doar inspirativă, ci și accesibilă oricui este interesat să-și îmbunătățească abilitățile în bucătărie.

Lasă o recenzie de client

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0