Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Între sine și bani – Baia Mare

10 aprilie 2024 ora 18:00 20:30

Cea mai inspirată investiție pe care o poți face este în Viața ta! Alegerile tale de zi cu zi nu sunt doar simple decizii, ele aduc o dobândă importantă pentru fericirea ta. Depinde de tine să îți atingi potențialul, să ai relații profesionale și personale armonioase și să trăiești o viață cu sens.

Pe 10 aprilie, te așteptăm la ora 18.00, la ATP Tech Center, din Baia Mare, la o conferință-eveniment: Între sine și bani. Lasă-te inspirat de Gáspár György, Diana Lupu, Tudor Colțan și Cristian Bran, să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de Bani BCR. Partener media: Pagina de Psihologie.

Bilete pe entertix.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Teme și invitați

Gáspár György – Relația cu bani în cuplu. Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, autor al cărților Copilul Invizibil, Revoluția Iubirii, Suflete de Sticlă, Mindfulness Urban și cofondator al platformei Pagina de psihologie.

Diana Lupu – Resurse la îndemână în lumea lui Acum! Specializată în psihoterapia de familie și de cuplu, Diana Lupu este autoarea rubricii #PsihoDescoperiri, de pe platforma Pagina de Psihologie. Misiunea ei: să ajute la construirea relațiilor sănătoase prin știință, conștientizare și puțin umor.

Cristian Bran – Alegeri financiare care îți fac bine. Experiența de cadru didactic i-a folosit în domeniul financiar-bancar, crede Cristian Bran, Director Grup la BCR. Predând, a învățat foarte multe lucruri despre organizare, planificare, comunicare și responsabilizare, pe care le aplică și în relația cu cei pe care îi ajută azi să își ducă la îndeplinire visurile personale și profesionale. 

Tudor Colțan – Cum devin banii partenerul nostru. Tudor Colțan este avocat de business, antreprenor și speaker pe teme legate de educație juridică și financiară. A făcut parte din echipa câștigătoare a marelui premiu la competiția de Legal Tech „Global Legal Hackathon“, desfășurată la New York în 2019 și conduce o societate de avocați specializată în Dreptul afacerilor.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizator

Mozaic Media

Locație

ATP Tech Center

Bd. Bucuresti, nr. 65
Baia Mare, Maramureș 430012 România
0720 020 363

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0