Skip to content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Între sine și bani – Craiova

8 mai 2024 ora 18:00 20:30

Nu trebuie să fii Bill Gates, Jeff Bezos sau Elon Musk, pentru a face investiții profitabile în viața ta. Alegerile tale înțelepte, făcute zi de zi, îți aduc o „dobândă“ mai mare decât crezi. Depinde doar de tine să îți atingi potențialul, să ai relații armonioase și să trăiești o viață cu sens.

Pe 8 mai, te așteptăm la ora 18.00, la Hotel Ramada din Craiova, la o conferință-eveniment: Între sine și bani. Lasă-te inspirat de Diana Stănculeanu, Paul Handro, Diana Lupu și Tudor Colțan, să creezi cea mai bună versiune a vieții tale!

Între sine și bani este un eveniment dezvoltat de Asociația Educație pentru Succes și susținut de Școala de bani BCR. Partener media: Pagina de Psihologie.

Bilete pe entertix.

Eveniment moderat de Alex Zamfir, creatorul The Funny Brand.

Teme și invitați

Diana Stănculeanu este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală. Colaborează cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei. Este formator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și autor al platformei paginadepsihologie.ro.

Paul Handro – Alegeri financiare care îți fac bine. Paul Handro este un lider cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul retailului bancar românesc. Pasiunea sa pentru sănătatea financiară și educația în acest domeniu îl definește ca unul dintre principalii susținători ai educației financiare. Ca voluntar, dedică mult timp susținerii cursurilor de gestionare a finanțelor personale și dezvoltării de afaceri, influențând pozitiv peste 2.500 de persoane în ultimii doi ani prin programele BCR Școala de bani și BCR Școala de Business.

Diana Lupu – Resurse la îndemână în lumea lui Acum! Specializată în psihoterapia de familie și de cuplu, Diana Lupu este autoarea rubricii #PsihoDescoperiri, de pe platforma Pagina de Psihologie. Misiunea ei: să ajute la construirea relațiilor sănătoase prin știință, conștientizare și puțin umor.

Tudor Colțan – Cum devin banii partenerul nostru. Tudor Colțan este avocat de business, antreprenor și speaker pe teme legate de educație juridică și financiară. Conduce o societate de avocați specializată în Dreptul afacerilor și crede în avocatura care susține antreprenoriatul, printr-o abordare de 360 de grade a clienților.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Partener media: Jurnal de Craiova

Organizator

Mozaic Media

Locație

Ramada Plaza Craiova

Calea București, nr. 1
Craiova, Dolj 200678 România

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0