fbpx
skip to Main Content
Se încarcă Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Eveniment online

#BlackFriday: Cele mai importante promisiuni

12.11.2021 orele 00:00 14.11.2021 orele 23:59

Și de această dată, pentru #BlackFriday, Pagina de Psihologie a pregătit o serie de surprize pentru comunitatea iubitorilor de carte și de lectură. La fel ca în fiecare an, în perioada 12 – 14 noiembrie 2021, reducem substanțial prețurile, dar, ca element de noutate, lansăm și prima carte din colecția Memoir.  

Echipa redacțională s-a gândit îndelung la care ar fi cea mai potrivită alegere pentru a demara o colecție nouă, iar după mai multe dezbateri am ales un memoriu profund emoționant despre anul care avea să schimbe pentru totdeauna atât o familie, cât și o țară. 

Dincolo de reducerile de până la 75% – la cursuri online, cărți și jocuri interactive –, am pregătit în premieră națională volumul Promite-mi, tată!, semnat de către Joe Biden, cel de al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Cu un epilog și noi cuvinte de laudă din partea lui Barack Obama, cartea lui Biden este o relatare despre modul în care ne susțin familia și prietenii și despre faptul că speranța, scopul și acțiunea ne ajută să integrăm durerea unei pierderi personale, în lumina unui nou viitor.

Alături de această nouă publicație, în shopul Paginii de Psihologie, veți găsi o impresionantă selecție a celor mai bune cărți despre cultivarea siguranței în cuplu, despre promovarea unui parenting sănătos, dar și despre cum putem face pace cu emoțiile și îngrijorările proprii. 

„Promite-mi, tată! Dă-mi cuvântul tău că, indiferent de ce o să se întâmple, vei fi în regulă.“ Iar Joe Biden i-a promis întocmai fiului său mai mare, Beau. Continuând în tonul cărții lui Biden, haide-ți să descoperim împreună care sunt cele mai importante promisiuni pe care ni le putem face nouă înșine, dar și celor din jur.

Noi, cei de la Pagina de Psihologie, promitem ca și de acest #BlackFriday să găsiți în shop-ul nostru cele mai mici prețuri de peste an și să facem tot ce ne stă în putere să rămânem aproape de voi, comunitatea noastră dragă.

Caută