Skip to content

Pe Toader Păun îl puteți asculta în fiecare dimineață de sâmbătă pe frecvența Europa FM, în cadrul matinalului O dimineață de milioane.

Cine este Toader Păun – descriere în cinci cuvinte?

Optimist, pasional, altruist, workaholic, sincer.

Jucăria ta preferată în copilărie a fost…

Mașinuțele „construite“ de mine dintr-un set de semne de circulație casetate în dreptunghiuri din plastic.

De cine te-ai simțit cel mai apropiat, când erai copil? Cine a fost adultul tău de încredere?

Mama. Am simțit că pot vorbi orice cu ea și că îmi este cel mai bun prieten. Apoi au fost bunicii din partea mamei, pe care i-am divinizat și admirat mereu.

Cea mai mare boacănă făcută în copilărie a fost…

M-am jucat cu fratele meu și nu-mi mai amintesc exact cum… am ajuns să ne certăm, ca băieții. Eu aveam un pix în mână și, în încăierarea noastră, l-am zgâriat pe obraz, iar el m-a tot tachinat apoi că am vrut să-i scot ochiul. Ceea ce nu a fost tocmai adevărat, dar m-a marcat. Mă simt rușinat și azi de ce-am făcut atunci.

 

View this post on Instagram

 

Minuni cu @gascaZurli #livepeplaja #ocupammarea

A post shared by Toader Paun (Teddy) (@teddypaun) on

Ce-ți doreai să devii – când aveai să crești mare?

Fiind mare iubitor de animale, m-am gândit la profesia de medic veterinar. Dar descoperind trecutul de jurnalist al bunicului și fiind luat apoi des de tatăl meu pe platourile de filmare de la Buftea, în culisele TNB și apoi în regia unor emisiuni TV, m-am îndrăgostit iremediabil de presă. Într-o zi, m-a dus la un etaj aflat deasupra studiourilor Tele 7abc, de unde emitea un radio numit 2M+ și acolo se afla în emisie Teo Trandafir. Mi s-a părut fascinant și, în scurt timp, am făcut un radio în școala generală.

Ce-ți amintești din manualul de Psihologie de clasa a X-a?

Sincer? Nimic, în mod special.

Cum arată diminețile tale de sâmbătă?

Încep cu o alarmă prea devreme, un duș pe fugă și multă cafea cum ajung la radio. Apoi o doză concentrată de știri, „frunzărit“ site-uri, pus știri pe www.europafm.ro și un zâmbet larg la 8:00, când spun prima dată „Bună dimineața!“ în direct.

De ce radio?

Îmi place că pot fi și de la distanță alături de oamenii care au nevoie de un zâmbet care să le facă ziua mai bună și pentru că, spre deosebire de TV, radioul poate construi povești autentice și relații strânse cu oamenii aflați pe aceeași frecvență.

De cât timp ești la Europa FM?

Din martie 2005.

℗PUBLICITATECare este modelul tău, la categoria „Cel mai bun om de radio“?

Nu am un model. Caut să iau de la fiecare om din jurul meu tot ce are mai bun

Cartea ta de suflet este…

Oscar și Tanti Roz de Eric-Emmanuel Schmitt.

Mâncarea ta preferată este…

Supa de pasăre cu tăiței făcuți în casă.

Cine este cel mai nou prieten al tău? Știm că vorbește limba ham…

Este un Akita care abia a trecut de 2 luni, pe nume Baku.

Dacă într-o dimineață ai câștiga milioane, pe cine ai suna prima dată, să-i împărtășești bucuria?

Dacă e vorba de bani, cred că pe cel mai bun prieten al meu, căruia i-aș cere și sfatul despre cum să-i administrez mai bine, el având un talent nativ pentru finanțe. Demilioane.ro este însă și site-ul unde scriu ce cred eu că este cu adevărat „de milioane“. În această categorie câștigul vine aproape zilnic și mă bucur deja de el, iar bucuria o împărtășesc cu cei care mă citesc.

Un mesaj pentru tine la bătrânețe…

Încearcă să nu trăiești pentru alții și nici să faci ceva așteptând în schimb fie și un „mulțumesc“, pentru că… dacă nu vine, te va frustra inutil.

Filmul tău preferat este…

Oscilez între Forrest Gump și Shrek.

 

View this post on Instagram

 

Mereu în căutare de oameni #demilioane

A post shared by Toader Paun (Teddy) (@teddypaun) on

Rezoluția pentru 2018 este?

Mai mult timp pentru prieteni.

Un gând pentru cei care au citit acest interviu…

Mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ați acordat! Acum este rândul meu să vă dedic mai mult timp pentru a vă face diminețile de sâmbătă mai plăcute, într-o Dimineață De Milioane, la Europa FM.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0