Skip to content

Connor Beaton a crescut într-un orășel din Alberta, Canada. Părinții săi au divorțat când avea 3 ani, și de atunci a trăit împărțit între două familii, observând atent diferențele dintre membrii acestora. Parcursul profesional l-a purtat de la a lucra în construcții în nordul regiunii Alberta, până la a cânta operă în întreaga lume sau a lucra ca lider de piață la Apple. Totul părea grozav din exterior, dar în cea mai mare parte a timpului se simțea groaznic, iar viața sa personală era „un dezastru“.

Totul s-a schimbat atunci când și-a întâlnit mentorul, un practicant septuagenar al psihologiei jungiene. Astfel, a dezvoltat o abordare inovatoare pentru a vindeca și a înfrunta cele mai întunecate părți ale psihicului, bazându-se pe psihologia jungiană, terapia somatică, respirația transformatoare și practicile meditative. În 2014, a fondat Alianța ManTalks, care s-a extins la un grup online de bărbați de pe tot mapamondul, un podcast de top, retrageri, cursuri precum și cartea Misiunea interioară a Bărbatului.

℗PUBLICITATEDe asemenea, a vorbit pe scena la TEDx, a dus ManTalks în zeci de orașe la nivel internațional și a fost prezentat pe platforme precum Forbes, Influencive, HeForShe, The Good Men Project, UN Women, CBC, CBS și National Post.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0