Skip to content

Sentimentul de încredere, pe cât este de frumos, pe atât de ușor se poate pierde. Indiferent de domeniul despre care vorbim este cât se poate de clar că încrederea stă la baza relațiilor interumane.

Conform dicționarului explicativ al limbii române, cuvântul încredere are următoarele definiții:

1. Acțiunea de a (se) încrede și rezultatul ei; sentiment de siguranță față de cinstea, buna-credință sau sinceritatea cuiva; credință.

℗PUBLICITATE2. (pop.) crezare, crezământ, (fig.) credit. (Se bucură de ~ lui.); (livr.) confiență;

3. nădejde, siguranță. (Pot să am ~ în voi?); optimism. (Privește cu ~ viitorul.)

Efectuarea următorului test te poate ajuta să ai o imagine mai clară despre ce înseamnă „încrederea“ pentru tine și cum îți trasezi granițele personale.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0