Skip to content

Dor de o comedie la care să te distrezi alături de întreaga familie? Un film perfect atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari?

Dacă tot se apropie minivacanța de Paște, acea perioadă în care ne petrecem mai mult timp alături de familie, ne-am gândit să acoperim și noi o mică parte din „program“. Mai exact, să adunăm câteva comedii numai bune de urmărit cu cei dragi, povești cu energie bună, cu emoție, cu un mesaj puternic, selectate în funcție de categoria de vârstă.

Yes Day

Obișnuiți să spună tot timpul „nu“, să își refuze copiii de fiecare dată, Allison (Jennifer Garner) și Carlos (Edgar Ramirez) decid să încerce o schimbare de atitudine de dragul celor mici. Rezultatul? O zi în care părinții le spun numai „da“, 24 de ore în care copiii fac regulile jocului și pornesc într-o aventură haioasă prin Los Angeles, alături de Allison și Carlos, care se lasă prinși într-o cursă trăsnită, la care nu se așteptau nici măcar o clipă. Categorie de vârstă: fără restricții de vârstă. Disponibil pe Netflix.

Fatherhood

Kevin Hart joacă rolul unui tată care își crește fetița singur după moartea neașteptată a soției sale, care a murit la o zi după nașterea fiicei lor. Deși nu pare să aibă nici cea mai mică idee despre cum să fie părinte, cel puțin la început, acesta învață să îi ofere micuței cea mai frumoasă copilărie, în ciuda tuturor greutăților ieșite în cale. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Disponibil pe Netflix.

The People We Hate At The Wedding

Doi frați americani, Alice (Kristen Bell) și Paul (Ben Platt), primesc o invitație la nunta britanică a surorii lor vitrege, Eloise (Cynthia Addai-Robinson), la care urmează să participe alături de mama lor, Donna (Allison Janney), un personaj complet atipic, mereu optimist. Petrecerea este un motiv numai bun pentru ca ei să se reconecteze ca adulți, să se regăsească, să se iubească așa cum o făceau pe vremuri. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 16 ani. Disponibil pe Prime.

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Folosind o tehnică specială de filmare, regizorul Guillermo del Toro ne propune o nouă adaptare a poveștii lui Pinocchio, personajul creat de Carlo Collodi. Respins în cele mai urâte moduri, neînțeles, exploatat pentru ceea ce este, Pinocchio pornește într-o aventură în care le oferă tuturor celor care îi ies în cale un strop din bunătatea și iubirea lui. Disponibil pe Netflix.

℗PUBLICITATERoald Dahl’s Matilda the Musical

O nouă adaptare a musicalului distins cu Premiul Tony, filmul o are în prim plan pe Matilda Wormwood (Alisha Weir), o fetiță stăpânită de o mare curiozitate, înzestrată cu o inteligență sclipitoare și cu o imaginație extrem de bogată, dar și cu cei mai jalnici părinți din lume. În vreme ce mama și tatăl ei (Andrea Riseborough și Stephen Graham) își consumă timpul urmărind emisiuni de proastă calitate la televizor sau încercând să facă bani prin diverse metode dubioase, Matilda preferă să se piardă printre paginile cărților. Dacă părinții ei sunt gălăgioși, egoiști și răi, ea este tăcută și își folosește spiritul de observație ca să pună la cale mici farse și acte de revoltă. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 7 ani. Disponibil pe Netflix.

Encanto

Animația ne poartă în mijlocul unei familii extraordinare, familia Madrigal, care locuiește în munții ascunși din Columbia, într-o casă fermecată dintr-un orășel uimitor numit Encanto. În Encanto, fiecare copil este înzestrat cu un dar magic, unic, o forță extraordinară. Singura excepție este Mirabel Madrigal, singura din familia sa care nu posedă puteri magice, ceea ce o frustrează enorm. În ciuda obstacolelor, însă, atunci când un pericol neașteptat intervine în viața familiei Madrigal, Mirabel își dă seama că este singura persoană care poate salva situația. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 6 ani. Disponibil pe Disney+.

Father of the Bride

O comedie romantică despre viața de familie și încurcăturile ei, Father of the Bride ne face cunoștință cu Billy (Andy Garcia) și Ingrid (Gloria Estefan), un cuplu care are parte de o surpriză de proporții atunci când Sofia (Adria Arjona), fiica lor, le face o vizită în Miami. Motivul? Aceasta vrea să le împărtășească o veste neașteptată: s-a logodit recent și tocmai ce se pregătește să se mute împreună cu partenerul său… în Mexic. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Disponibil pe HBO Max.

Coco

Animația care a luat Oscarul în 2018, Coco urmărește aventura unui băiețel pe nume Miguel (vocea lui Anthony Gonzalez), al cărui vis e să devină un cântăreț de renume, în ciuda faptului că muzica e interzisă total în familia lui. În încercarea de a afla motivul misterios din spatele acestei decizii de neînțeles, el pornește într-o aventură în Țara Morților, unde încearcă să afle mai multe despre rădăcinile familiei sale. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 6 ani. Disponibil pe Disney+.

The Nanny Diaries

Scarlett Johansson joacă rolul lui Annie Braddock, o proaspătă absolventă de facultate, care începe să lucreze ca bonă într-o familie foarte bogată din New York. Odată ce ajunge aici, ea învață să jongleze între dramele membrilor familiei, pasiunea pentru un vecin la care se gândește tot timpul și grija față de răsfățatul Grayer (Nicholas Art), puștiul de care trebuie să se ocupe ca bonă. Categorie de vârstă: recomandat minorilor cu vârsta de minimum 13 ani. Disponibil pe HBO Max.

Peter Pan (2003)

O poveste de care nu credem că ne vom plictisi vreodată, Peter Pan ne poartă încă o dată pe un tărâm absolut magic. Atunci când copiii familiei Darling, în frunte cu Wendy (Rachel Hurd-Wood), sunt vizitați de legendarul Peter Pan (Jeremy Sumpter); aceștia decid să îl însoțească pe eroul lor în fascinantul Neverland și să se lupte împreună cu maleficul Căpitan Hook (Jason Isaacs). Disponibil pe Netflix.

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0