Skip to content

Christie Watson (n. în 1976) este o autoare britanică al cărei roman de debut, Tiny Sundbirds, Far Away, a câștigat Costa First Novel Award în 2011.

Născută în Stevenage, a abandonat școala la vârsta de 16 ani și, după un an de voluntariat în cadrul organizației Scope, a devenit asistentă medicală. Mulți ani a îngrijit copii înainte să se apuce de scris și să îmbine cele două profesii. A câștigat bursa Malcolm Bradbury, ceea ce i-a permis să urmeze cursul de creative writing de la University of East Anglia.

℗PUBLICITATEÎn prezent, este director de program în cadrul cursului de creative writing de la St Mary’s University. Locuiește la Londra împreună cu copiii săi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0