Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină.

Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este actrița Diana Sar.

Cunoscută prin activitatea sa de model și de actriță, Diana este una dintre cele mai tinere revelații ale momentului. Însă, în pofida vârstei sale fragede, artista este un om extrem de matur și de focusat pe ceea ce-și dorește. A făcut atletism de performanță (și sportul, pentru ea, este nu numai o pasiune, ci și terapie, la care apelează în momentele mai puțin bune), dar știe să și cânte la chitară (așă că nu ne-ar mira dacă ar intra, în forță, și în industria muzicală). Despre toate acestea și alte câteva secrete de care nu vrea să știe lumea despre ea, în interviul de mai jos.

Care parte a corpului îți place cel mai mult la tine?

A treia geană de la ochiul drept.

Numește-ne cea mai ridicolă minciună pe care ai spus-o și pe care ai digerat-o și tu, cu greu.

Tatăl meu îmi spunea mereu să fac exerciții speciale pentru postură, iar eu nu prea le faceam, cu toate că știam cât de mult m-ar ajuta. De multe ori, mințeam că le făceam dimineața și era ridicol pentru că era evident că abia mă trezisem.

Ești punctuală, sau din contra?

Când este vorba despre un casting, o filmare, o ședință foto, o repetiție, sunt mereu punctuală. Am avut de lucrat pentru a fi punctuală când am întâlniri cu persoanele apropiate. Întârziam des pentru că nu îmi organizam bine timpul, fiind prea relaxată pentru că „nu mă așteptau în ploaie“. Consider că este foarte importantă punctalitatea și pentru a arata respectul față de cealaltă persoană, dar și pentru a te lipsi de stresul acela care apare când știi că întârzii.

Ai înșelat, vreodată, într-o relație?

Când eram mai mică, am înșelat, spre sfârșitul unei relații. Pe de-o parte m-am simțit vinovată față de prietenul meu, pe de altă parte, mi-a plăcut aventura. Acum, nu s-ar mai pune problema de înșelat pentru că trec printr-o perioadă în care îmi doresc ca iubirea și libertatea să stea mereu îmbrățișate.

 

View this post on Instagram

 

Captured by @therealovidiuoltean #strong #portrait #eyes #elle #outake #goalltheway

A post shared by Diana Sar (@dianasar) on

℗PUBLICITATELa ce te uiți, prima oară, la un bărbat?

Dacă vorbim despre atracția fizică, fața este cea care îmi poate stârni interesul pentru un băiat. Când încep să-l „privesc“ cu adevărat, îmi doresc să văd un suflet bun și o minte echilibrată.

Alături de ce actor ai vrea să filmezi o scenă hot?

Mi-ar plăcea să am o scenă hot cu Adrien Brody. Îl admir atât ca actor, cât și ca bărbat. Când alerg, îmi place să îmi imaginez că sunt un personaj din filme sau din seriale. Mi-am imaginat și o scenă hot cu Adrien Brody în serialul Peaky Blinders, unde el avea rol negativ.

Ai un idol?

Am un idol format din mai multe bucăți cusute între ele. Am primit materiale pentru el de la antrenorii pe care i-am avut când făceam atletism, de la profesoara de chitară, de la cateva profesoare din școală și universitate, de la familia mea din Teatrul Studențesc Podul și de la toate persoanele apropiate care sunt pasionate și lucrează pentru a-și îndeplini visul.

Obișnuiești să menții legătura cu divinitatea?

Cred că există o energie mai puternică decât noi. Vorbesc cu această energie seara, când îi mulțumesc pentru tot ce îmi oferă.

Ce sfat i-ai da Dianei Sar dacă a-i întâlni-o pe stradă?

Aș sfătui-o să nu se mai streseze atât de mult pentru lucruri atât de mici și să-și asculte mai mult intuiția.

Ai săruta o femeie?

Da, dacă ar fi pentru un rol.

Cum gestionezi hate-ul din online?

Sunt momente în care ignor complet mesajele, momente în care îmi place să corectez greșelile gramaticale făcute în comentariile răutăciose sau momente în care le răspund cu un compliment.

Ce faci atunci când îți este teamă și gândurile negative te copleșesc?

Ies la alergat, pentru că sportul ajută să îți relaxezi corpul și mintea, apoi îmi sun prietenii apropiați și părinții pentru a le cere sfaturi. Asta după ce îmi verific calendarul ca să văd dacă nu cumva se apropie perioada lunară și gândurile negative sunt influențate de asta.

Ai un obiect de care nu te desparți când ți-e greu?

Încălțămintea pentru sport.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0