Skip to content

Pe Bogdan Nicolai, îl putem urmări în fiecare seară de miercuri, de la 21:30, pe Facebook A List Magazine, unde prezintă, alături de Gáspár György, #LoveIsFun.

Cum te-ai descrie în cinci cuvinte?

Nu crede tot ce crezi.

Ce-ți plăcea cel mai mult să faci când erai copil?

Să mă dau cu bicicleta cu prietenii mei.

De cine erai cel mai atașat, în copilărie?

De bunici.

Ai avut prieteni imaginari?

Niciodată. M-ar fi enervat că nu-mi răspund. Iar dacă mi-ar fi răspuns, m-aş fi speriat.

Care era cea mai grea materie la şcoală?

Matematica mă speria destul de tare, deşi, atunci când reuşeam să o înţeleg, îmi devenea dintr-odată dragă. Am aceeaşi relaţie şi cu femeile.

Ce ai studiat în facultate și care a fost profesorul preferat?

Am terminat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti. Profesorul meu preferat era domnul Costin Popescu. Preda publicitate.

Câți ani ai făcut radio și unde?

Aproape dintotdeauna. Sunt deja sătul. Am în spate aproape 20 de ani de radio. De la 13 ani am făcut emisiuni live la Sinaia, apoi la Câmpina. La 18 ani m-am angajat la ProFM Bucureşti, unde am realizat show-ul ProFM’sCOOL şi am reuşit să fiu cel mai longeviv prezentator de la matinal (câţiva ani buni). Apoi, am lucrat câteva luni la Europa FM, dar nu m-am potrivit neam cu ei, nici ca muzică, nici ca vârstă.

 

View this post on Instagram

 

Breathe

A post shared by bogdannicolai.ro (@bogdannicolai.ro) on

Ce înseamnă să fii MC la evenimente?

Aş putea să îţi vorbesc ore întregi despre ce înseamnă să prezinţi un eveniment corporate. Trebuie să înţelegi perfect un brand, mesajul pe care vrea să îl comunice şi către ce tip de public. O lansare de produs, o petrecere de companie, o conferinţă depind în foarte mare măsură de cât de bine „manageriezi“ totul. De aceea, îmi pregătesc ore, uneori zile întregi, discursul, glumele, materialele video, hainele, caut informaţii despre personalităţile prezente, fac repetiţii cu şi fără echipa tehnică. Evenimentele foarte mari necesită foarte multă muncă, dar ador să fac asta.

Cum ai ajuns să faci parte din echipa AList?

℗PUBLICITATEAm colaborat cu Andreea Esca la foarte multe proiecte în presa scrisă, în TV şi chiar în radio. M-a invitat să mă alătur echipei şi a fost o onoare pentru mine să putem lucra din nou împreună.

Ce program ai în fiecare seară de miercuri și de ce?

Love is Fun cu Dr. Gaşpar şi Nicolai Bogdan. În fiecare miercuri, de la ora 21:30. Singura emisiune din online-un românesc ce reuneşte umorul, educaţia sexuală, parentingul şi viaţa intimă a vedetelor.

Care este cel mai tare subiect pe care l-ați dezbătut la #LoveIsFun?

Absolut toate subiectele pe care le abordăm mă incită. Îmi e aproape imposibil să aleg unul singur.

Trei calități și trei defecte ale colegului tău Gáspár…

Calităţi: profesionist, perfecţionist, bine informat. Defecte: încă nu i le-am descoperit, dar voi fi în continuare foarte atent la el.

Ce înseamnă poezia pentru tine? Ai putea compune câteva versuri acum?

E o stare extrem de specială, o stare în care nu am mai putut intra câţiva ani şi în care am reuşit să reintru pentru noul meu volum. Va apărea anul acesta. Ţi-aş putea compune câteva versuri pe loc, dar mă tem că nu aş fi mulţumit de ele. Versurile cu adevărat bune vin când vor ele, nu când vreau eu. Ceea ce eu numesc poezie bună… e o stare pe care o atingi foarte greu.

Sărbătorești Ziua Îndrăgostiților?

Da. Cu mare drag. Anul acesta am sărbătorit-o chiar la Bucureşti Mall, locul din care transmitem live Love is Fun.

Care este cea mai frumoasă definiție a iubirii pe care ai auzit-o?

„Ah!“

 

View this post on Instagram

 

Altfel

A post shared by bogdannicolai.ro (@bogdannicolai.ro) on

Un mesaj pentru tine la bătrânețe?

Ai avut un curaj fantastic în acea noapte.

Un gând pentru cei care au citit acest interviu.

Mi-aş dori să îmi trimiteţi pe facebook, într-un mesaj privat, o steluţă *. Vă voi fi recunoscător.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0