Skip to content

Jesper Juul s-a născut în 1948, în Danemarca. Este terapeut familial, consilier conflictual și scriitor. Până în anul 2004, a condus Institutul Kempler din Scandinavia în Odder, Danemarca, pe care l-a înființat în anul 1979.

Jesper Juul a dezvoltat o formă proprie de terapie și consiliere: intervenții pe termen scurt cu întreaga familie, orientată pe acțiune și practică. Scopul muncii sale este să susțină potențialul părinților în educarea copiilor și nu să le confirme eșecurile.

℗PUBLICITATEJesper Juul este autorul a peste 20 de volume, traduse în numeroase limbi, precum și fondatorul și conducătorul rețelei Familylab International.

„Conflictele dintre părinți și copii nu sunt un semn că părinții n-ar face față educării copiilor, ci sunt utile pentru ca ambele părți să învețe câte ceva. Într-o familie sănătoasă, însă, responsabilitatea pentru calitatea conflictelor revine părinților. A lăsa vina pe umerii copiilor este lipsit de responsabilitate și nu poate genera decât noi conflicte și mai distructive.” — Jesper Juul

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0