Skip to content

Jorge Bucay (născut pe 30 octombrie 1949) este un psihoterapeut, scriitor și conferențiar argentinian cunoscut pentru lucrările sale în domeniul dezvoltării personale și al psihologiei. El a devenit popular datorită cărților sale care combină elemente din psihoterapie cu povești și anecdote inspiraționale.

Bucay a scris numeroase cărți, majoritatea sub forma unor povești sau eseuri care abordează teme legate de viață, relații, auto-descoperire și dezvoltare personală. Multe dintre cărțile sale sunt orientate spre a ajuta cititorii să-și înțeleagă mai bine propriile emoții și să găsească modalități de a face față provocărilor vieții.

℗PUBLICITATELucrările lui Bucay sunt apreciate pentru abordarea sa simplă și profundă asupra problemelor umane comune. El încurajează introspecția, comunicarea deschisă și acceptarea de sine. Cărțile sale sunt adesea utilizate ca resurse pentru dezvoltare personală, consiliere și motivare.

De-a lungul carierei sale, Jorge Bucay a susținut numeroase conferințe și seminarii în diverse țări, aducându-și contribuția la educația și inspirația a mii de oameni în căutarea unei vieți mai împlinite și mai echilibrate.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0