Skip to content

Larousse este o celebră editură și casă de publicații din Franța, cunoscută pentru dicționarele sale, enciclopedii, cărțile de referință și literatură diversă. Numele Larousse este adesea asociat cu autoritatea în domeniul lexicografiei și al cunoașterii generale.

Editura Larousse a fost fondată în anul 1852 de către Pierre Larousse, un învățător și lexicograf francez, alături de alți colaboratori. Primul proiect important a fost Dicționarul Universal al Secolului al XIX-lea, cunoscut sub numele de „Grand Dictionnaire universel du XIXe siècle”. Această lucrare monumentală, publicată între 1866 și 1876, a devenit un reper în lexicografie și a stabilit reputația editurii Larousse.

℗PUBLICITATEDe-a lungul timpului, Larousse a publicat numeroase lucrări de referință, enciclopedii, atlase, dicționare tematice și cărți de limbă franceză. În prezent, editura oferă o gamă variată de produse și resurse educaționale, incluzând dicționare pentru diverse limbi, materiale didactice pentru copii și tineri, cărți de gastronomie și cultură generală.

Datorită calității și rigurozității conținutului său, Larousse rămâne o sursă de încredere pentru cei pasionați de studiul limbilor străine, a culturii, geografiei, istoriei și multe alte domenii de cunoaștere.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0