Skip to content

Marketing manager pentru Flavours Group (Stradale, Flavours, Mitzu, Bruto, ori Chef Foa), Lavinia Dinculescu este nu numai un om extrem de organizat, dar și ancorat, concomitent, în foarte multe activități. Nu-i place să fie în prim-plan, fiind cea care pune lumina cea bună și suflă în aripi celor cu care interacționează și cu care lucrează. Este un prieten loial și, mai presus de toate, este un om pe care te poți baza indiferent de ora la care o contactezi. Despre frici, planuri, provocări, dar și despre multe altele, am discutat în interviul de mai jos.

Care este dorința cea mai mare cu care ai pășit în 2023?

Profesional, să-mi depășesc toate limitele. Este o dorință pe care o am la fiecare început de an și mă ajută să evoluez continuu. Iar cu planurile pe care le avem pentru 2023 pentru Stradale și Flavours cu siguranță vor fi multe bariere sparte și limite depășite, atât pentru mine, cât și pentru branduri.

Personal, să rămân echilibrată. Întotdeauna echilibrul și liniștea din viața personală m-au ajutat să fac pași tot mai mari în plan profesional.

Vorbim, în general, despre succes, ascunzând sub preș, eșecul. Cum arată acesta, în povestea ta?

Pentru mine eșecul este mai degrabă un trial and error. Și am fost suficient de norocoasă și determinată, cât să nu am parte de așa ceva. Am știu mereu ce am vrut atât profesional, cât și personal și mi-am luat deciziile în consecință.

Dincolo de carieră, ești foarte activă în social media. Cât timp petreci, în fața ecranelor și care este aplicația care te ține dependenta de tehnologie?

Sunt om de comunicare, așa că aș putea spune că-s conectată 24/7. Chiar și când dorm am ceasul care monitorizează asta.

Și partea bună e că iubesc să fiu așa. Fie că sunt conectată prin prima jobului, fie că o fac pentru pasiunile mele (deși și ele sunt strâns legate de ce fac), țin întotdeauna aproape de tehnologie.

Instagram și Whatsapp sunt cu siguranță aplicațiile cele mai folosite.

Cât de greu este să păstrezi o balanță între preparatele minunate pe care le pregătiți zi de zi și normoponderabilitate?

Mereu am zis că fac sport, ca să pot mânca tot ce vreau. Cam aici e cheia. Plus fasting, căci încerc să mănânc în interval de 6-8 ore.

Cum ai descrie altor persoane ce nu îți înțeleg meseria, cu ce te ocupi, de fapt?

Oamenii de marketing & comunicare sunt, de fapt, niște vânzători și povestitori foarte buni. În cazul meu aș zice că sunt un povestitor, pentru că atât brandurile de produs, cât și cele personale pentru care lucrez sunt produse atât de bune, încât se vând de la sine. Mie îmi rămâne datoria doar să vorbesc despre ele.

Care este motivația ta de a face sport zilnic?

℗PUBLICITATE



Felul în care mă simt inside-out. Pentru mine sportul e deja rutină, e terapie.

Mulți tineri (ca să nu spun majoritatea), își doresc să devină influenceri. Ce sfat le dai celor care apreciază că pentru a avea succes, nu ai nevoie și de o bază educațională strașnică?

Vorbim de succes în adevăratul sens al cuvântului, da? Nu poleiala consumeristă cu care ni se iau ochii uneori, în ultima vreme.

În primul rând, baza educațională de care vorbești tu e cea care te ajută să știi încotro să o iei, spre ce să te îndrepți, ce îți place real și la ce poți fi cu adevărat bun, iar asta implică să fii și pasionat. Personal, nu cred că poți străluci în ceea ce faci, dacă nu iubești meseria, jobul ales. Poți fi bun, dar nu excepțional. Cum nu cred nici că poți face performanță fără muncă, indiferent de cât de talentat ai fi.

Așa că baza educațională e cea care îți dă direcția atât la început cât și pe parcurs, odată cu evoluția ta. Apoi, e important să-ți găsești nișa potrivită ție și să-ți cunoști produsul și publicul foarte bine. Și, odată ce ai bifat toate astea, să fii asumat în orice faci. Aici mă refer mai ales la să fii un exemplu de look up for pentru publicul tău.

Ce carte simți că a avut cel mai mare impact asupra ta?

Nu te găsesc pe nicăieri, scrisă de Laura Ionescu. Pentru mine a fost o lecție incredibilă despre relația mamă-fiică și o radiografie care cred că ne poate ajuta pe toți să ne înțelegem mamele mai bine, iar noi, femeile, să devenim mame mai bune, atunci când va fi cazul.

Crezi în prietenia sinceră dintre bărbați și femei?

Da. Și am parte de ea în viața mea. Am doi prieteni bărbați – unul de vreo 15 ani și altul de vreo 6 ani. Cred că este rară o astfel de prietenie, însă dacă nu există atracție, ci doar iubire necondiționată și respect, nu văd de ce nu.

Cu care dintre emoțiile umane îți este cel mai greu?

Frica în cam toate formele ei.

Când te privești în oglindă, ce-ți spui, cel mai adesea?

Că trebuie să mă culc mai devreme. Niciodată nu-mi iese, dar perseverez cu zisul. [Râde]

Ce înseamnă luxul, pentru tine?

Să pun degetul pe hartă și să plec. Oricând, oricum, fără niciun stres de bani sau timp.

La ce strategii apelezi pentru a gestiona stresul și adrenalina dinaintea unui eveniment?

Mă antrenez mai intens, îmi aleg haine în care mă simt foarte bine, beau multă apă și mă dau cu balsam de buze.

Care este călcâiul lui Ahile pentru Lavinia Dinculescu?

Teama de eșec și de a-i dezamăgi pe cei la care țin.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0