Skip to content

Malcolm Gladwell ocupă poziția 18 în clasamentul global al celor mai influenți gânditori de management Thinkers 50 – ediţia 2007 – înregistrând o urcare spectaculoasă cu 13 poziții față de ediția precedentă din 2003.

Fost reporter pentru revista The New Yorker, Malcolm Gladwell a fost inclus în anul 2005 în clasamentul celor mai influente 100 de persoane organizat de revista Time. Între anii 1987 și 1996 a fost reporter al Washington Post, unde a tratat subiecte precum business și știință, devenind apoi redactor-șef al cotidianului New York City. A absolvit Universitatea din Toronto, specializarea istorie. Este născut în Marea Britanie, a crescut în Ontario, Canada și locuiește în prezent la New York.

℗PUBLICITATECartea sa The Tipping Point a ocupat locul 1 în clasamentul New York Times Book Review, unde a fost prezentă peste 200 de săptămâni.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0