Skip to content

Matthew Hussey este vorbitor internațional și coach de dinamică interpersonală. E starul emisiunii Ready for Love al postului TV american NBC și expert cu apariții regulate în emisiunea Plain Jane de la MTV.

Evenimentele sale live și programele online au dobândit o notorietate internațională, cu zeci de mii de participanți în fiecare an.

Printre evenimentele live ale lui Matthew se numără weekenduri intensive de coaching pentru viață amoroasă, retreat-uri transformatoare cu durata de cinci zile și programe adresate celor care vor să-și amplifice impactul personal în viață particulară și profesională. Susține cu regularitate prezentări la firme precum Procter & Gamble, Accenture și Virgin. De asemenea, Matthew a lucrat la lansări de produse pentru Hugo Boss, Bare Escentuals și Perfume Shop.

℗PUBLICITATEA fost invitat să vorbească în fata unor membri ai casei regale britanice și în fata studenților de la Universitatea Oxford și a fost gazda Premiilor „Consultantul de vânzări al anului“ la Procter & Gamble.

Matthew lucrează cu regularitate cu persoane foarte cunoscute, de la Christina Aguilera la directori executivi și directori seniori de companii aflate pe lista Fortune 500. Când nu călătorește, Matthew își împarte timpul între Londra și Los Angeles.

Îl puteți găsi online la: www.matthewhussey.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0