Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină.

Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitata din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Mirela Retegan.

Mirela este antrenor de părinți, autoare, creatoarea fenomenului Zurli de mai bine de 12 ani – cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România.

Numește trei lucruri care se găsesc pe noptiera de lângă patul tău…

Biblia, ochelarii de citit, pastilele pentru alergie…

Vedeta de care erai „îndrăgostită“ în adolescență…

Actorul Adrian Pintea.

Obiectul cel mai inutil pe care-l ai, dar de care nu te poți debarasa?

O haină pe care o țin de 3 ani în dulap, nu am îmbrăcat-o niciodată și totuși… nu o pot da. În rest, strâng amintiri, nu lucruri.

La care parte a corpului tău (în afara feței) te uiți în oglinda de la baie?

Abia acum, aproape la 50 de ani, am început să mă privesc din cap pana-n picioare. Și regret că n-am avut curajul să fac asta până acum.

 

View this post on Instagram

 

Fără nicio urmă de ipocrizie și cu riscul că aș putea fi interpretată, cred că viața mea e despre mine. Și viața ta e despre tine și viața fiecăruia e despre el. Fiecare pas înainte e o competiție cu mine. Fiecare succes e al meu. Fiecare cădere îmi aparține și fiecare ridicare e muncită cu toți mușchii mei. De fiecare dată când am luat-o de la capăt a fost decizia mea. Fiecare kilometru alergat a fost cu mine, al meu. Fiecare kilogram pus sau dat jos au fost ale mele. Fiecare hohot de râs mi-a aparținut așa cum fiecare lacrimă a fost a mea 100%. E despre noi. Suntem singurii care ne putem face sau ne putem strica viața. #gandurilemirelei #poveștidinviitor #eusuntzurli

℗PUBLICITATEA post shared by Mirela Retegan (@mirela.retegan) on

Cea mai recentă minciună pe care ai fost „nevoită“ să o spui…

„Am casa plină, nu pot să plec“ și eu eram singură în casă, mă uitam la un serial de care nu mă puteam desprinde. Adevărul e că eu sunt mai mereu pe drumuri și când prind un moment eu cu mine în liniștea casei mele….

Obiectul vestimentar  pe care-l porți doar în casă

Un capot de mătase.

Materia care ți-a dat cele mai multe bătăi de cap în școală…

Chimia.

Dacă nu poți să dormi în toiul nopții, ce faci?

Număr oile, găinile și boii care îmi creează insomnia. Sau scriu cântece, povești Zurli.

Primul gând pe care-l ai atunci când cineva te critică…

Am o explicație…

Interpretul sau piesa pe care o asculți în secret, pentru că nu vrei ca ceilalți să-și schimbe părerea despre tine…

Da mamă, sunt beată“.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0