Skip to content

Peter „Phoebe“ Freestone s-a născut în Surrey, Anglia, pe 8 ianuarie 1955. Și-a petrecut primii ani de viață în sudul Londrei, după care a fost mutat la o școală cu internat din sudul Indiei. În 1973, după revenirea în Marea Britanie și finalizarea studiilor, a lucrat câțiva ani în lanțul de magazine Selfridges din Londra, după care a fost angajat cu jumătate de normă la Royal Opera House. În 1977 s-a angajat garderobier cu normă întreagă la Royal Ballet. Aici l-a întâlnit prima dată pe Freddie Mercury, în 1979.

℗PUBLICITATEÎn prezent trăieşte în Cehia și călătorește în toată lumea pentru a susține cauza conștientizării SIDA, dar și pentru a participa la întrunirile cluburilor de fani Queen.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0