Skip to content

Rüediger Dahlke a studiat medicina la München. Apoi s-a perfecțonat ca medic naturist, aprofundând diverse direcții de terapie sufletească. Împreună cu soția sa, Margit Dahlke, a întemeiat Centrul de terapie din Schornach, Johanniskirchen, Niederbayern.

Dr. med. Rüediger Dahlke s-a născut în 1951, a studiat medicina la München, continuându-și formarea ca medic naturist și psihoterapeut; începând din 1989 a întemeiat centrul de terapie de la Johanniskirchen împreună cu soța sa Margit; începând din 1978 și până în 2003 a activat ca psihoterapeut și ca medic specializat în postul terapeutic, fiind activ în calitatea de conducător de seminar și conferențiar pe plan internațional. Punctul central al interesului său terapeutic îl constituie dezvoltarea unei psihosomatici complete, prin implicarea temelor spirituale care se exprimă în cărțile sale, cum ar fi: Boala ca simbol, Depresia – căi din noaptea întunecată a sufletului, Agresiunea ca șansă, Terapii ale bolilor femeiești, Boala ca șansă, Puterea vindecătoare a bolii (Boala ca drum)(Împreună cu T. Dethlefsen) și, mai recent, Corpul ca oglindă a sufletului, împreună cu programele pe CD corespunzătoare. Până în prezent, activitatea sa a beneficiat de mai multe sute de traduceri, în zeci de limbi.

℗PUBLICITATEPuncte centrale ale activității sale actuale: formare în „medicina arhetipică“, în terapia respirației și în psihoterapie, în post și meditații ghidate; perfecționare de medici și tehnici de autoantrenare, seminare de meditații și de terapie prin post.

Informații: www.dahlke.at.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0