fbpx
skip to Main Content

Victoria Pătrașcu are o experiență de peste un deceniu ca redactor în presa scrisă, radio și televiziune, iar din 2007 se ocupă de conceperea și susținerea de proiecte educaționale destinate, în mare parte, copiilor.

În septembrie 2007 a obţinut premiul al II-lea la concursul de dramaturgie „100, 1000, 1000000 de povești“, organizat de Teatrul Ion Creangă, cu piesa „O poveste cu Bulbuc care intră în bucluc“.

A publicat „Ziua în care a fugit somnul“ (2008), o carte pentru copii de 4-8 ani, realizată în colaborare cu ilustratoarea Irina Dobrescu și „Stejarul pitic, cel mai bun tătic“ (2012) în colaborare cu ilustratoarea Livia Coloji. A fost inclusă, alături de alți autori români contemporani de literatură pentru copii, în antologia „Bookătăria de texte şi imagini“, editată de Clubul Ilustratorilor în 2009.

℗PUBLICITATE


În 2008, povestea „Stejarul pitic, cel mai bun tătic“, sub formă de piesă de teatru, a fost difuzată de Teatrul Național Radiofonic (Radio România) și a fost selecționată pentru International Children’s and Youth Radio Drama Festival, desfășurat la Bratislava.

De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi îl celebrăm pe LEONARD COHEN.
Cartea autoruluii, „Joaca preferată“ are astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
x