Skip to content

Allen Carr, de profesie contabil, fumător de până la 100 de țigări pe zi, a încercat zadarnic, de nenumărate ori, să se lase de fumat, până când, în 1983, a descoperit METODA UȘOARĂ (EASY WAY) care îi poartă astăzi numele. A înființat o rețea internațională de clinici Allen Carr pentru vindecarea fumătorilor de adicție, a extins METODA UȘOARĂ la alte situații (controlul greutății, dependența de alcool etc.), a publicat cărți – traduse ulterior în peste 20 de limbi –, însoțite adesea de versiuni audio sau video.

℗PUBLICITATEPrintre bestsellerurile sale se numără Allen Carr’s Easyweigh to Lose WeightAllen Carr’s Easy Way to Stop SmokingThe Only Way to Stop Smoking PermanentlyHow to Stop Your Child Smoking și The Easy Way to Enjoy Flying. În limba română au apărut În sfârșit nefumător (2004; apărută sub formă de audiobook, în 2009), Greutatea ideală (2011), În sfârșit nefumătoare (2013), În sfârșit fără alcool (2016), Gata cu frica de avion (2018). | www.allencarrseasyway.com

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0