Skip to content

Andreea Trandafirescu a absolvit Facultatea de Știinte Socio‑Umane, specializarea Psihologie. Are un master în Managementul Strategic al Resurselor Umane, o certificare de consilier în dezvoltare personală eliberată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii și un curs în Managementul Fericirii la Universitatea Harvard.

Este psiholog și jur­nalist de televiziune.

℗PUBLICITATE„Poate că ai dat deja cu ochii de mine atunci când ai butonat telecomanda și m‑ai zărit în reportaje, emisiuni sau prezentând știrile. Am fost în mijlocul unora dintre cele mai importante evenimente. Oamenii pe care i‑am întâlnit, poveștile lor, comporta­mentul acestora în fața unor situații de viață dintre cele mai dificile, toate m‑au adus mai aproape de o mai bună cunoaș­tere a firii umane. La finalul unei zile încărcate, jurnalistul lăsa loc de analiză psihologului. Am ajuns să văd plusurile, lipsurile, dar mai ales unde duce neimplicarea și neasuma­rea responsabilității. Am ajuns să văd dincolo de aparențe pentru că am fost acolo…“

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0