Skip to content

Scriitor, ziarist și aviator francez, Antoine de Saint-Exupéry s-a născut în 1900 la Lyon și a avut o viață plină de aventuri palpitante: a pilotat avioane în Războiul Civil Spaniol, a fost reporter în Indochina şi în Rusia, s-a înrolat în aviația franceză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar o parte dintre aceste experiențe au fost consemnate în câteva dintre cărțile sale (Curierul de Sud, 1929, Zbor de noapte, 1931, Pilot de război, 1942).

℗PUBLICITATEÎn 1944, în timpul unui zbor de recunoaștere, Antoine de Saint-Exupéry a dispărut deasupra Mării Mediterane. Micul prinț, cea mai iubită dintre scrierile lui și una dintre primele trei cele mai traduse cărți din toate timpurile, a văzut lumina tiparului la New York, în 1943. De atunci și până acum, povestea micului prinț s-a bucurat de un succes uriaș: i s-au dedicat muzee și expoziții, a fost ecranizată și dramatizată, iar copiii de pretutindeni o citesc și o recitesc de fiecare dată cu aceeași încântare.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0