Skip to content

Violeta Enea, conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, și psihoterapeut format în hipnoză clinică și terapie ericksoniană.

Susține cursuri de evaluare psihologică și psihodiagnostic clinic. A publicat volumele Anorexia nervoasă. Teorie, evaluare și tratament (în colab., 2012), Bulimia nervoasă. Teorie, evaluare și tratament (în colab., 2016) și Tulburările de comportament alimentar și obezitatea la copii și adolescenți (în colab., 2017).

℗PUBLICITATEA coordonat volumul Evaluarea psihologică. Manualul psihologului clinician (în colab., 2017) și este autorul a numeroase studii apărute în reviste cu impact la nivel internațional (British Journal of Psychology, American Journal of Men’s Health, Social Neuroscience etc.).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0