fbpx
skip to Main Content

Violeta Enea, conferențiar universitar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași, și psihoterapeut format în hipnoză clinică și terapie ericksoniană.

Susține cursuri de evaluare psihologică și psihodiagnostic clinic. A publicat volumele Anorexia nervoasă. Teorie, evaluare şi tratament (în colab., 2012), Bulimia nervoasă. Teorie, evaluare şi tratament (în colab., 2016) şi Tulburările de comportament alimentar și obezitatea la copii și adolescenți (în colab., 2017).

A coordonat volumul Evaluarea psihologică. Manualul psihologului clinician (în colab., 2017) și este autorul a numeroase studii apărute în reviste cu impact la nivel internațional (British Journal of Psychology, American Journal of Men’s Health, Social Neuroscience etc.).

℗PUBLICITATE


De același autor:

 

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută