Skip to content

Cathryn Taylor este licențiată în terapie familială și în terapia dependențelor. În timp, Cathryn Taylor și-a rafinat abordarea pentru a putea ajuta persoanele copleșite de experiențele trăite — fie incest, divorț, faliment, boală sau accident — și include mai mult decât munca cu copilul interior, pentru care este ea recunoscută. Scopul lui Cathryn este să își ajute clienții să se vindece din interior. Astfel, s-a specializat în life coaching, în terapia E.M.D.R. și E.F.T. și a studiat metoda TRE® (Exerciții de Eliberare a Tensiunii & Traumei) dezvoltată de David Bercelli, care vine în completarea metodei ei de vindecare. Cathryn se numără printre primii specialiști care îmbină perspectiva psihologică cu cea spirituală și cu terapia bazată pe emoții E.F.T. și practica somatică a terapiei TRE®.

Ghidul copilului interior este o carte de referință și a plasat-o pe Cathryn în primii cinci specialiști în domeniul copilului interior. Mai mult decât atât, Cathryn este singura care a dezvoltat în continuare acest concept și l-a aplicat în toate sferele personalității și sufletului. Doar așa, consideră ea, poate să se dezvolte pe plan personal și profesional. Datorită dăruirii cu care se implică în munca sa, a fost numită „mama lucrului cu copilul interior“. Cathryn susține seminare, prelegeri și cursuri de mai bine de trei decenii.

℗PUBLICITATEA scris mai multe cărți și a realizat o serie înregistrări pentru YouTube. În munca sa, abordează subiecte despre recuperare, despre copilul interior și abordarea holistică în vindecare. Viziunea și cunoștințele ei se dezvoltă permanent. Cathryn caută necontenit transformarea.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0