Skip to content

Daniel Maté este compozitor, textier și dramaturg pentru teatru muzical cu sediul în British Columbia și New York. Activează din 2007, când a absolvit Tisch School of the Arts a Universității din New York cu specializarea Scrierea de teatru muzical. De asemenea, deține un B.A. în Psihologie și Filosofie de la McGill.

Daniel a primit prestigiosul premiu Edward Kleban pentru cel mai promițător textier din teatrul muzical american, un grant al fundației Jonathan Larson și premiul Cole Porter al Fundației ASCAP pentru excelență în muzică și versuri (pentru ciclul său de cântece The Longing and the Short of It).

℗PUBLICITATEÎn afară de muzică și teatru, Daniel conduce singurul serviciu de „chiropractică mentală“ din lume, Take A Walk With Daniel. El este, de asemenea, coautor a două cărți împreună cu tatăl său, Dr. Gabor Maté, inclusiv Hello Again: A Fresh Start for Parents and Their Adult Children, care urmează să apară în 2022 de la Random House. Cei doi Maté conduc un atelier popular cu același titlu și un podcast este, de asemenea, în lucru.

Daniel s-a născut și a crescut în Vancouver, BC, Canada.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0