Skip to content

Unul dintre cei mai plini de viață cântăreți din industria muzicală românească, Edward Sanda s-a făcut remarcat în anul 2017, pe când avea doar 19 ani, odată cu lansarea piesei „Doar pe a ta“, realizată în colaborare cu Ioana Ignat, câștigând astfel Trofeul Media Music Awards – Best Shazam. Fiindcă se cunoștea de ceva ani cu Randi, acesta din urmă l-a sfătuit să-și perfecționeze tehnica vocală și totodată să se axeze pe un instrument muzical (în speță, chitara). După ce au fost întrunite aceste elemente, Randi l-a cooptat în echipa Famous Production, iar de aici lucrurile au intrat pe un făgaș firesc, așteptat, ajungând astfel ca fiecare piesă a lui să devină hit. Despre toate acestea și despre ce nu vrea să știe lumea despre el, în interviul de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

Cu cine beau un ceai? 🔥

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut pentru o iubită?

Acum, că mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu am prea făcut lucruri nebunești pentru o iubită. I-am făcut clătite la miezul nopții – să spunem că acesta ar fi cel mai nebunesc lucru.

Ce faci, când ești extenuat?

Mă relaxez urmărind filme sau seriale, ascultând muzică, pentru a-mi încărca bateriile. Sau plec la munte – întotdeauna mă relaxează ieșirile în natură.

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai schimba în relațiile trecute?

Aș fi mai atent la compromisurile pe care le fac – anumite persoane nu le merită.

Cum este relația cu sora ta mai mică?

Absolut extraordinară – de când a apărut în viața noastră, mi-a înseninat zilele. Ea este doza mea de energie și fericire.

 

View this post on Instagram

 

Același sânge ! #LoveYouSis ❤️

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Ai pășit vreodată într-un cabinet de psihoterapie?

Până acum nu. Eu sunt propriul meu psihoterapeut. Iar dacă simt că am ceva pe suflet, vorbesc de obicei cu familia sau prietenii apropiați.

℗PUBLICITATE



Primul gând care îți vine în minte, atunci când cineva te critică în spațiul online?

Întotdeauna când cineva mă critică, mă întreb dacă în terenul meu se află greșeala și, dacă da, am grijă să o corectez. Dacă nu este greșeala mea și este doar „hate“, încerc să ignor.

Cu cine ai vrea să te blochezi în lift?

Sincer, nu mi-aș dori niciodată să mă blochez în lift – pentru că sunt claustrofob.

Partea corpului la care te uiți prima dată, atunci când te privești în oglindă…?

Fața.

Cine ți-a suflat cel mai mult în aripi, atunci când ai luat decizia de a merge pe acest drum artistic?

Părinții mei au fost întotdeauna alături de mine și m-au susținut în fiecare decizie pe care am luat-o. M-au încurajat să îmi urmez pasiunea pentru muzică, încă din copilărie. Apoi, când am ajuns la Famous Production, Randi a fost cel care m-a încurajat să îmi cultiv talentul. Și un alt coleg și prieten, care a fost întotdeauna alături de mine, Șandri.

 

View this post on Instagram

 

#epeopleschoiceawards 🔥 @eentertainmentromania @randi.music

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Cu cine ai vrea să colaborezi și nu ai apucat încă?

Avem o mulțime de artiști talentați în România. Mi-ar plăcea să cânt cu Andra, Uzzi, Feli, Raluka și mulți alții.

Care crezi că este acel lucru care altora li se pare ciudat, dar ție, normal?

Să mănânci cartofi cruzi.

Care este acel coșmar pe care nu l-ai putut uita prea ușor?

În ultimul timp, nu am mai avut parte de coșmaruri. Poate, datorită faptului că eu sunt mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și, cumva, autosugestia cred că lucrează.

Care este emoția pe care o tolerezi cel mai greu?

Dezamăgirea. Încerc să lucrez la asta – să nu îmi fac așteptări prea mari, ca să nu sfârșesc dezamăgit. Atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0