Skip to content

Dr. Ellen Langer este profesor la Departamentul de Psihologie de la Universitatea Harvard. Cărțile ei scrise pentru publicul larg și specialiști deopotrivă includ atenția și puterea învățării conștiente și viitoarea creativitate conștientă.

Dr. Langer și-a descris munca despre iluzia controlului, a îmbătrânirii, a luării deciziilor și a teoriei mindfulness în peste 200 de articole de cercetare și șase cărți academice. Munca ei a condus la numeroase onoruri academice, inclusiv o bursă Guggenheim, Premiul pentru contribuții distinse în psihologie în interesul public al Asociației Americane de Psihologie, distincția Contribuții ale științei de bază la psihologia aplicată de la Asociația Americană de Psihologie Aplicată și Preventivă, James McKeen Cattel Award și Gordon Allport Intergroup Relations Prize.

℗PUBLICITATECărțile ei scrise pentru cititorii generali și academici includ Mindfulness și The Power of Mindful Learning, and the forthcoming Mindful Creativity.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0