Skip to content

Ion‑Ovidiu Pânișoară este profesor univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, director al Departamentului de Formare a Profesorilor și conducător de doctorat în domeniul științele educației.

Expert și key‑speaker în conferințe naționale și internaționale de educație și în organisme naționale de profil, a fost și este implicat în elaborarea de politici educaționale în domeniul formării cadrelor didactice. Din 2012 a inițiat și a susținut prin articole site‑ul de parenting performante.ro și a fost o prezență media constantă (PRO TV, Antena 3, Realitatea TV, TVR etc.).

℗PUBLICITATEA publicat multe studiișşi cercetări în domeniu și 28 de cărți, dintre care Comunicarea eficientă (patru ediții) a fost premiată în 2010 de Academia Română. Coordonează colecțiile „Carieră. Succes. Performanțe“ și „Profesorul de succes“ la Editura Polirom și co‑coordonează programele de masterat „Învățare, inovare și coaching în educație“, „Master didactic“ și „Mentoratul în educație“. În planul publicațiilor sale a găsit loc și pentru cele adresate comunității și de apropiere a științei de marele public (cele două volume Emoțiile – de la teorie la poezie, boardgame‑urile EmotijoviaFestina Lente și Provocarea emoțiilor sau Calendarul fericirii etc.).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0