Skip to content

Joseph O’Connor (n. 20 septembrie 1963) este consultant de vârf în domeniile gândirii sistemice, dezvoltării personale și în management și autor de succes. Este, de asemenea, consilier NLP. Joseph O’Connor susține cursuri de NLP, gândire sistemică și leadership în Europa, Asia și America de Nord și de Sud. Printre firmele pe care le consiliază se numără: UNIDO, BA, BT, Hewlett-Packard și ICI.

℗PUBLICITATEBestsellerul său, Introducere în NLP, scris împreună cu John Seymour, este cunoscut ca fiind textul fundamental de introducere în Programarea Neuro-Lingvistică și a fost tradus în 14 limbi. Celelalte cărți ale lui Joseph O’Connor au fost, de asemenea, publicate în mai multe limbi. Joseph trăiește la Londra, împreună cu soția și cele două fiice ale sale. Joseph O’Connor ține cursuri de NLP, gândire sistemică și conducere în Europa, Asia, America de Nord și America de Sud. Adică, fără Africa și Antarctica, în toată lumea.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0