Skip to content

Lauren Beukes este scriitoare, regizoare de filme documentare, scenaristă TV și autoare de comicsuri, iar ocazional jurnalistă. În 2011 a câștigat prestigiosul premiu Arthur C. Clarke Award pentru ZOO City, un roman SF vizionar. A mai scris Moxyland și Maverick: Extraordinary Women From South Africa’s Past. Periodic susține conferințe despre cele mai noi trenduri în cultura media.

Mult lăudat încă din faza de proiect și devenit Sunday Times Top 10 Bestseller imediat după publicare, romanul Fete strălucitoare oferă o turnură unică și neașteptată pentru cărțile de acest gen. Un pretext excelent pentru o analiză pătrunzătoare, lipsită de inhibiții și false pudori a Americii profunde. O colecție de portrete reprezentative pentru societatea americană dintotdeauna.

℗PUBLICITATECu o voce auctorială viguroasă, o putere de caracterizare remarcabilă și o intrigă extrem de originală, Lauren Beukes reușește să creeze o capodoperă, destinată a fi cea mai disputată carte a anului.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0