Skip to content

Caroline Welch este, alături de dr. Dan Siegel, cofondator și director executiv al Institutului Mindsight din Santa Monica, California.

Născută la o fermă din Darien, Wisconsin, a plecat pentru prima dată din micul orășel în adolescență, când a fost acceptată într-un program de schimb interșcolar cu un liceu din Shiraz, Iran. Atunci a început dragostea ei pentru călătorii și explorări, care a condus-o prin 25 de țări pe care le-a străbătut cu rucsacul în spate, de pe vârful muntelui Kenya până în Japonia.

A absolvit Facultatea de Drept a Universității Wisconsin și a urmat apoi un master la Universitatea California de Sud. A fost, pe rând, avocat corporatist, mediator al Tribunalului din Los Angeles, consilier juridic pentru Studiourile MGM și Spelling Entertainment Group.

℗PUBLICITATEA început să practice mindfulness acum patruzeci de ani, în Japonia, unde a fost profesor de engleză timp de trei ani.

Caroline Welch susține conferințe și workshopuri despre antisexism, antirasism și starea de bine din viața personală și profesională.

Locuiește în Santa Monica, împreună cu soțul ei, Dan Siegel, și cu câinele lor, Charlie. Au doi copii, acum adulți. În timpul liber, îi place să picteze acuarele.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0