Skip to content

Maggie Dent este autoare, educatoare și specialistă în parenting, cu un interes deosebit pentru primii ani de viață și adolescență. Cunoscută în mod obișnuit ca „regina bunului simț”, este, de asemenea, o „campioană a băieților” de necontestat.

Experiența lui Maggie include predare, consiliere și lucru în servicii de îngrijire paliativă și prevenirea sinuciderii. Ea este un avocat al creșterii sănătoase și de bun simț a copiilor pentru a întări familiile și comunitățile. Este o voce pasionată și pozitivă pentru copiii de toate vârstele.

℗PUBLICITATEMaggie este gazda popularului podcast ABC, Parental As Anything. Ea este autoarea a nouă cărți majore, plus mai multe cărți electronice și alte resurse pentru părinți, adolescenți, profesori și educatori pentru copilărie.

Maggie este mama a patru fii și o bunică foarte recunoscătoare.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0