fbpx
skip to Main Content

Credem în #PutereaRelațiilor și în faptul că, împreună, suntem mai puternici. De asemenea, suntem de părere că noi toți trăim interconectați, asta însemnând că momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viața unei persoane sunt nu doar ale individului care le trăiește, ci ale noastre, ale tuturor. Succesul și reușita unui copil sunt succesul și reușita întregii țări. Boala și suferința unui copil sunt boala și suferința întregii țări.

De aceea, Pagina de Psihologie și experții în sănătate mintală care sunt parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia s-au alăturat, începând cu luna mai, proiectului „Dăruiește viață“ – unde o mână de oameni cu inima mai mare decât Casa Poporului și-au unit forțele pentru a crește șansele de supraviețuire ale copiilor bolnavi de cancer.

Rețeaua locală de specialiști în sănătate relațională – instruiți în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, filiala București – va asigura servicii de consiliere psihologică și susținere emoțională, în regim de voluntariat, pentru familiile în care există copii diagnosticați cu o formă de cancer și care sunt internați la Secția de Oncologie Pediatrică a Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie.

O altă componentă a acestui parteneriat este reprezentată de crearea unui pachet de articole destinate să asigure componenta de psihoeducație, atât pentru familiile în care există copii diagnosticați cu cancer, cât și pentru specialiștii în sănătate care activează în domeniu. Periodic, pe platforma paginadepsihologie.ro vom încărca articole scrise de echipa de psihoterapeuți relaționali implicați în proiect.

℗PUBLICITATE


Din echipa de specialiști-voluntari implicați fac parte:

Dr. Abzait Aiten
Psih. Calomir Irina
Psih. Florea Loredana
Dr. Ionescu Mihaela
Psih. Ludmila Buta
Psih. Maftei Anca
Psih. în formare Neghină Nora
Psih. Nenu Adina
Psih. Nicoleta Tabaraș
Psih. Niculiță Zenobia
Dr. Paraipan Cornelia
Psih. Pavel Anca
Psih. Popescu Mihaela
Dr. Stan Alina
Psih. Stefanov Anamaria
Psih. Svet Mihaela
Psih. în formare Uricec Alina Maria
Dr. Ursache Loredana
Psih. Vidrășan Delia

Responsabil de colaborarea dintre Pagina de Psihologie și echipa „Dăruiește viață“ este Gáspár György, psiholog clinician și psihoterapeut de familie și cuplu, iar echipa de specialiști implicați este coordonată de Cornelia Paraipan, medic rezident și psihoterapeut de familie și cuplu.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
#ZiuaAutorului
🎂 Azi o aniversăm pe SERENA WILLIAMS.
Biografia sportivei, „Serena Williams. Pe linie“, are astăzi preț special, cu 25% discount față de prețul afișat.
La mulți ani!
x