fbpx
skip to Main Content

Peter J. Hawkins, președinte al European School of Integrative Psychotherapy, profesor consultant în hipnoză și psihoterapie la ISMAI, Portugalia.

În prezent predă cursuri pentru clinicieni în Italia, Spania și Portugalia. Este autorul mai multor cărți despre hipnoterapie, traduse în mai multe limbi, precum și a numeroase lucrări și comunicări științifice. Este director a două Institute Erickson și membru în consiliul editorial al European Journal of Clinical Hypnosis. A fost psiholog și consilier clinician autorizat și a condus mai multe proiecte ale Uniunii Europene în domeniul consilierii și psihologiei sănătății în România, Uzbekistan și țări din Europa de Vest. A prezentat numeroase lucrări și workshopuri la conferințe internaționale.

℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATE℗PUBLICITATEDe același autor


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0