Skip to content

Sheryl Kara Sandberg (n. 28 august 1969) este un om de afaceri, miliardar și filantrop american. Sandberg este directorul operațional (COO) al Facebook și fondatorul LeanIn.Org. În iunie 2012, a fost aleasă în Consiliul de administrație al Facebook, devenind prima femeie care a lucrat în consiliul său de administrație. Înainte de a se alătura Facebook ca COO, Sandberg a fost vicepreședinte al vânzărilor și operațiunilor online globale la Google și a fost implicată în brațul său filantropic Google.org. Anterior, Sandberg a ocupat funcția de șef de cabinet pentru secretarul trezoreriei Statelor Unite, Lawrence Summers.

℗PUBLICITATEÎn 2012, a fost menționată în Time 100, o listă anuală a celor mai influenți oameni din lume. Începând din decembrie 2019, Sandberg are o avere de peste 1,8 miliarde de dolari, datorită acțiunilor pe care le deține la Facebook și alte companii.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0